Helgen i bilder

Äntligen, bloggen har legat och strulat så nu är jag sååååå taggad på att hoppa in och snacka här igen. När jag märkte att Nouw trasslade såg jag det också som ett litet tillfälle att gå all in i tt njuta av det ikke digitala nuet.

Vill lägga som en parantes ett GRYMT TIPS, vilket är att lyssna på Kristin Kaspersen i Framgångspodden. Hon säger i princip allt jag försökt förmedla och påverka er med och det ÄR så sjukt, för hon har inte alls varit en av de personer jag har följt eller blivit påverkad utav, även om jag alltid tyckt hon verkar asball. Men att då lära ut om väldigt många likartade tankar känns ju så KUL för mig som vill jobba med detta.

Blev VÄLDIGT inspirerad och kommer med högsta sannolikhet göra några blogginlägg kopplade till olika rubriker hon påminde mig om. Två som jag kan skriva redan nu:


1. Självförtroende och självkänsla
2. Enligt hela avsnittets titel: att be om man det bill ha och attraktionslagen


Så om vi börjar i fredags eftermiddag, vilket känns som en relevant tid att inleda helgen och detta inlägg med. PLUGG. Jag har kommit till insikt om att jag vill och ska bli klar med min hälsocoach utbildning SÅ FORT SOM MÖJLIGT för att kunna ta detta till min nästa nivå. Jag känner mig ju så gott som redo att börja coacha folk.

Tack gud så blev fredag eftermiddag fredag kväll, och då hade jag bokad dejt med Hanna och Sandra @ my place.

Jag inledde lördag morgonen med att skåda mitt nya inköp, dvs, denna gren, och min frivilligt toppinglösa frukost.

Jag spelade sedan på förmiddagen in ett Samarbete med Chiquelle som nu ligger uppe på min story, så KOLLA IN! Sedan jobbade jag nästan hela dagen.

Sedan var jag ute i skogen på söndagen, SÅ himla mysigt och bra grej.! På det svängde jag förbi min mormor och morfar, pratade och drack lite kaffe innan jag åt familjemiddag igår kväll.

Gillar

Kommentarer