helgen i bilder

Har ni haft en bra helg? Det har jag! Jättebra. Så lugn och skön. Idag har det dessutom övergått till vintertid och jäklar vad man känner sig utsövd när vi fick en timme mer i natt.

Hur som började vår helg egentligen i torsdags då både jag och Gustav hade en fredag off. Så efter en härlig brunch-morgon åkte jag in till stan och träffade Josephine. Först matcha, sedan chai. Älskar chai på Johan och Nyström där den inte är gjord på sirap utan te och kryddor. MUMS. Sedan hela mysgrejen med att först beställa en dryck, och sedan en till och bara sitta oh snacka i timmar.

Det blev kväll och vi mötte upp Gustav för att äta på Eatnam, sjukt god mat har dem där. Här under har ni lite roliga bilder på mig, Gustav och Dexter. Haha så mysiga.

Och sedan denna princessa. Josephine. Dör. Typ snyggaste jag vet. Hade jag haft en annan sexuell läggning hade Josephine stått i sikte haha.

Sedan igår körde jag och Gurra brunch igen innan vi åkte till MOS. Gustav hade köpt en så himla fin jacka som man kan ha innanför jackor, och jag blev så sugen att jag köpte typ en lika dan vilket jag gjorde. Plus en kappa.

Sedan på vägen hem skulle vi köpa vin, innan vi insåg att det var lördag och systemet inte finns som alternativ då. Och jäklar vad vinsugna vi skulle bli. Så vinsugna att vi ringde mina päron, för att fråga om lite bidrag. Och ja, därför resulterade det i promenaden hem till den för att inskaffa vin haha.

Middagen. Mums. 100% min "smak". Jag gillar verkligen matig mat. För mig handlar hälsosam mat inte om att äta snålt eller lite, utan bra bra mat.

Nu sitter vi och försöker vara lite produktiva medan vi drömmer oss bort i hundvärden. Om vi ska ha en hund vi kan flyga med i kabinen, som är allergifri och ser ut som en HUND och inte en hårboll. Vad köper vi då? Tips någon?

Gillar

Kommentarer