Helgen i bilder

Jag tycker helgen börjar på fredagen, det är då viben slår in.

Efter att ha suttit med att jobba med mina egna grejer, såsom blogg, plugg OCH så VIDARE, så drog jag mig till gymmet. BRA idé! Vikter, löp, och endorfiner.

Sedan var det hem och duscha, tycka i sig en mastermacka (linskaka med jordnötssmör och torkad aprikos), jao - det kan ha blivit 2 ja, och lite ris, LOLZ.

Träningen, mackan och fredagsfeelingen gjorde sitt - sminket bidrog kanske liite, och jag vibeade mig ut ur duschen, genom garderoben och hem till Hanna.

Vi käkade middag, drack vin och cyklade genom stan till Grönan.

Ett riktigt Candy place, Soul place, kalla det vad som - och läs mitt instainlägg här . App app app, inte klicka nu, efter du läst klart detta inlägg, såklart. Knasboll.

Viben var på TOPP, det var ju Seinabo Sey som spelade. Efter detta avslutade vi kvällen med chips hos Hanna.

Det blev lördag morgon, och jag gjorde magisk frukost, ändå. Recept har du i inlägget under. Jag satt hemma och igen, skrev, hade mitt "me space", för att sedan ta mig mot jobbet vilket var på Ideal i Mos.

Där jobbade jag till kl 21.15, köpte en subwaymacka under dagens gång, som såg ut som den skulle, och hade ett större oflyt när det kom till hemfärd. Ni som följer min instastory - ni vet.

Det blev en late night dinner på det, ris, min kyckling och blomkålsgryta, gurka riskakor och att titta på Fucking Åmål. Inte ofta jag ser en hel film, så sent dessutom, och! utan att somna. Jag är faktiskt lite stolt, sjukt nog kanske du vill tillägga, men jag somnar ALLTID. Älskar att sova till film. Blir alltid ledsen när filmen är slut och jag måste ta tag i tandborstandet.

Imorse kunde ni se mig i denna position i X antal timmar. Det brukar se ut så för mig under lediga förmiddagar. Och jag gillar det. Det är kaffe, det är produktivitet.

Efter lagom med träsmak ville jag bara UT. Ut ut ut! Jag gick till min favvobrygga i området, jag ville vara själv och meditera. Tänkte att det var dags att avklara min första söndagen till ära eftersom veckans mål talade om 3 stycken. (Blev bara en..)

.Jag levde i några idylliska minuter, innan minst räknat 11 pers kom. Det såg såklart ut som de hade härligt när de hoppade bomben, sprang runt och hojtade, men detta matchade inte riktigt med min meditationsplan så jag traskade vidare till en annan plats där jag ordentligt connectade inåt, för att sedan kör ett mindre träningspass på gymmet.

Där någonstans tyckte min mor att det var på tok för länge sedan jag hängde där, så hon kom och hämtade mig och jag är nu precis hemkommen från middag hos päronen. Mysarna <3.

Imorgon har jag ett 6-pass på g, så kvällen kommer att sluta snart.
(tror jag tu ja)
Detta sker aldrig.
Försöker istället förklara för mig själv att man gott och väl överler en natt med mindre sömn.

Såhär såg middagen + pappas hand ut i alla fall. 

Kärlek till er <3

Gillar

Kommentarer