helgvibes - Nya inkommande veckans mål

Hej hej hej hej!

Nu är jag precis hemkommen från fotbollsplan då jag tittat på Gustavs bror Viktor som spelat match, så mysigt att sitta med en varmkorv och en kopp te och heja på! Hur som är jag as we speak FÖR hungrig igen, så inväntar Gurra så vi kan gå och handla lite söndagsmiddag. Minns ni snacket om telefonen och skärmtiden? I början av Coronan låg jag på typ 8 h om dagen, ibland mer, alltså LÄSKIGT mycket. Jag insåg i detta även hur sjukt dåligt man mår av det. Hur upptagen man blir av en värld som är bortom nuet. Nu swipeade jag på telefonen och idag, klockan 17.09 har jag 58 minuter skärmtid, och jag har inte ens tänkt på det. Igår hade jag runt 1,5 h. Under veckan mer, men ändå inte som förr. Veckans snitt ligger på 3h 24min. Hur går detta för er? Märker ni hur skärmtiden påverkar? För mig är skillnaden brutal, det handlar liksom om lycka vs ångest.

Så idag är det söndag - ska vi ha ett mål för veckan som kommer? Att ligga under 3 h i snitt? Klarar vi det? Jag kör i alla fall! Kommentera gärna om ni vill vara med!

Lite från helgen; mormor kom igår. Så mysigt! Och jaaaa, jag hann färga håret innan. SÅ skoj och jag tycker det blev så fint!

Fika, mhm, så trevligt.

Sedan skulle jag in till stan för att träffa Gurra.

Röbetschokladlatte och matcha. Mums.

Så fin på väg till i solen på väg till middagen som var såå lyckad och såå trevlig.

Och tillbaka till nuet. Fotbollshänget. Så bra söndag.

Hoppas ni har haft en superfin helg och är taggade på veckan. PUSSSSS

Gillar