Hemmakontor på g

Gooodmorgon!
Igår publicerade jag inget här, och det var inte meningen. Jag började skriva ett inlägg, men hann inte klart innan jag blev upphämtad för att åka till IKEA. MEN, detta inlägg kommer sen! Kommer handla om signalsubstanser. Dessutom hade det hänt massa sjuka saker under dygnet som gått. Är det inte märkligt när man ibland kan gå i veckor utan att något speciellt händer, och ibland längs en 30 minuters promenad möter händelse efter händelse. Hehe så var det i förrgår, vart kvällen i alla fall kom att äga rum på Urban Deli.

Hur som hade jag i alla fall som mission igår att installera någon typ av jobbplats hemma, samt att köpa en en spegel.
Jag har ju nämnt både här och i någon vlogg att jag vill köpa ett skrivbord, men inte förstått vart det skulle stå, men nu är det hela löst. Jag köpte en högre pall, ett skrivbord som man kan stå vi eller då sitta på pallen och en stor spegel. Med mig hem hade jag pallen och idag mellan 08-12 kommer skrivbord och spegel, som REDAN är ihopskruvade! SÅ SKÖNT! Tog förebilder, så kommer visa före/efter when it's done senare idag!

Det ska bli så jäkla underbart att fixa en arbetsplats hemma, då jag egentligen varken vill förknippa matbord, eller soffa med jobb. Jag vill inte bara öppna och stänga en flik på datorn liksom. Man måste hjälpa hjärnan lite. Känner liksom inte alltid att jag kan fokusera när jag suttit i soffan, och det är inte mysigt att sitta i soffan så länge, vilket man BEHÖVER göra om man ska köra 8 h jobbdag på datorn. Och vart ska man vara sen liksom när man jobbat klart i soffan? Nej, ett skrivbord kommer verkligen på sin plats.!

När vi kom regnade det, och sen under kvällen skedde magin, solen tittade fram medans den gick ner. Så fint.

IKEAs restaurang hade rimligt, klokt men sorgligt nog stängt då jag var sååå sugen på deras köttbullar, men vi åkte till Barkarby och satte oss i solen med en korv, för att sammanställa och sedan slutföra köpet på IKEA. När jag kom hem flyttade jag runt i vardagsrummet, hade lite kvällsmys och nu är jag så redo att ta emot skrivord och spegel!! Längar verkligen alltså haha!

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Ikea är ju så roligt! Restaurangen ärr stängd hos mig med, jättetråkigt när man crravar just deras köttbullar haha, kram 💙
nouw.com/ellendelin
greta
greta,
Jaaa men eeexakt eexakt, besöker kräver likom åtminstonne en swisdiah fika paus och gärna lite swedish meatballs men jaja nääästa gång haha!
nouw.com/greta
greta
greta,