highlights från det senaste dygnet

Jag är precis, eller ah, sedan ett tag tillbaka hemkommen från denna morgonpromenad. Igår blev jag trött så himla tidigt och la mig redan 20.30, något jag lite kanske ångrade då jag från 01.30 sovit lite oroligt och vaknat till och från. Drömde även en del mardrömmar som jag hade svårt att komma ifrån så när klockan var 03.58 vaknade jag för sista gången, låg kvar och tänkte ge det ett litet försök men tänkte att vad tusan, jag går upp. Jag satte på mig en jacka och halsduk och gick raka vägen upp och mötte solens tidiga strålar. Det kan ha varit bland det vackrare jag varit med om och det enda ljud man kunde höra kom från ugglor och fåglar. Detta är magi.

På tal om att jag var trött igår, liksom NÄR behöver man lägga sig 20.30. Var liksom så trött som man är när man var barn och hade somnat i bilen och fick bråttom att borta tänderna - så på tal om det var jag igår och hade möte med fina Annika på Conscious life center, ser ni vilken magisk plats? Jag känner ju väldigt mycket energier när jag öppnar dörren dit är det som att jag fullkomligt överröses av en stark magisk energi, som jag ärligt talat tror att min kropp bearbetat lite nu efter. Det kändes på riktigt som att möta en annan dimension, jag tror jag gjorde det. För er som är intresserade av det spirituella - häng kvar, mer om detta kommer! Jag försöker lära mig så mycket jag kan då jag tror att jag själv besitter stora förmågor så nu håller jag på ser vad jag kan utveckla.

Ett par nya sandaler för att få våren att stanna.

Sedan hade jag varit sugen på korvstroganof i X antal dagar, alltså JÄTTEsugen - så jag gjorde det för första gången i hela mitt liv. MEGAGOD blev den.

Såhär gör man då min:

1. Sätt på ris.
2. Bryn 1 lök i smör.
3. Lägg ner falukorv skuren i bitar och låt steka lite. Jag tror jag tog en halv kringla.
4. Häll över 2.5 dl matlagningsgrädde. (Ta mer om du vill att det ska bli mer såsigt - eller häll i lite vatten.)
5. Addera 1/2 dl tomatpure och 2 msk dijon + salt.

KLART BAM!

Gillar

Kommentarer