Hola Tarifa what's gewd - vad jag verkligen vill, har ni tips?

Det är så bra att byta platser och byta miljöer, för att sluta styras av det som bara brukar rulla på, och istället ge hhjärtat chansen att styra. Som jag skrev begav vi oss till Tarifa igår och ja, jag älskar verkligen Tarifa. Främst för de fantastiska surfmöjligheterna, men också för närheten till andra länder - liksom Afrika mitt emot. Hur spännande att dra dit något dygn? Nu går inte det med tanke på coronan, men annars. Samma med Gibraltar.

Nu ska jag säga något jag säger va varje år, som typ aldrig händer, men som jag verkligen vill. Liksom denna plats här, i Spanien där vi ha lägenhet i Puerto Banus gör mig så lycklig. Jag skulle så gärna vilja bo här mer, vilket jag kan när lägenheten står tom. Jag menar, jag har ju inte haft en arbetsplats sedan andra april, utan sedan dess jobbat med mitt företag, blogg och insta. Så det är ju egentligen perfekt kopplat till min livsstil.

Det jag då vill är att åka över till Tarifa lite då och då, för att surfan och äventyra hehe, och sedan bara hänga här i Puerto Banus.

Mina hakar:
1. Jag vill inte bo här själv pga jag känner typ inga här.
2. Lägenheten ligger bilbundet, och jag känner mig inte riktigt bekväm med att köra bil här hehe.
(Behöver med andra ord åka ner med någon som också jobbar lite på distans, som vill surfa och köra bil)


Nu spanar vi lite på Tarifa:

Igår när vi kom käkade vi på Waikiki. Jag åt tonfiskfilé på en soja-risbädd med mango i, med wasabidressing. Mums.

Beachtime. Visst börjar jag lir lite brunis hehe?

Tramsade runt för att jag innerst inne är 5 år. Hett och ganska ohett tips, köp badskor på sanden! SÅÅ skönt för att man 1. inte bränner sig när man går i stranden, 2. lungan med oskön botten i havet.

Sedan fikade vi på Andreas Brunch, sjukt good crepe med många BRA alternativ. Ex få ställen här som har tex havremjölk och glutenfria alternativ, vilket dem har.

Tarifa viben!

NICE ELLER HUR?

Gillar