Home interior

Från någon spontan höger så sålde jag mitt köksbord i förra veckan, jag tror jag nämnde det i bloggen här, jag minns inte riktigt. Som jag sagt förut så tror jag i alla fall att det är något i mig som dras åt förändringar - eller tror, jag vet.

Jag hade absolut noll idé vad jag skulle ersätta bordet med. Det är lite samma sak som att säga upp sig från ett tryggt jobb, men som ändå begränsar en. Jag var absolut inte begränsad av bordet så, men jag vibeade det inte, framförallt inte att det tog såå stor plats i ett för litet rum.

Om det inte vore för den praktiska detaljen att kunna äta middag någon stans hade jag trivts riktigt bra som det är nu, utan bord haha.

Med två överblivna stolar och en långvarig tanke kring att bygga upp någon typ av arbetsplats, förvandlade detta bin bruna byrå till ett tillfälligt skrivbord - opraktiskt då man inte kan ha benen någons stans, men jag sitter här nu och älskar det haha.

Jag nördar bilder på skrivbordslösningar just nu, jag tycker bara att det ser sååå mysigt ut. Denna byrå hade varit PERFEKT om mittenluckan inte existerade.

I mitt drömboende vill jag ha ett arbetsrum som är sjukt kreativt, med en stor mac-dator, bra mindsets, goda dofter, ett skrivbord och potentiella balkongdörrar/stort fönster med en utsikt från en höjd. Det måste vara lagt i skuggan då solljus gör att jag inte kan fokusera inomhus. Dessutom ser allt skitit ut när solen ligger på, vilket också tar mitt fokus. Min nuvarande lösning här ger mig lycka, det är som ett steg på vägen, en symbol för framtiden.

Gillar

Kommentarer