how i live

Jag tänkte köra en liten variant av bilder på lägenheten. Jag älskar själv att titta på andras lägenheter. Mina väggar är alla blå i olika toner, köket mörkare, en blå som är mer grönblå, och vardagsrummet en ljusare nyans och mer isisg i fägen. Min säng var inte tillräckligt bäddad för att klassas som fotovänlig så jag skippade den, men jag sover i alla fall i en sängalkov mellan kök och vardagsrum, mittemot badrummet. Nu när vi närmar oss julen så är jag så sjukt taggad på att börja julpynta och kanske ha en pysseldag mihi. Allt som har att göra med julen = det bästa jag vet.

Godmorgon fredag <3! Här har vi min exakta position just nu. Älskar att sitta här, och jag tänkte nu morgonen till ära passa på att visa några bilder från min lägenhet.

Här ser ni köket från sidan. Satte PRECIS upp denna ljussling och det blir ju såå mysigt.

Och här är lite bilder på vardagsrummet! Någon annan som satt upp julstjärna än?? ;) Jag har även köpt en julkalender, dvs sån i papper med radioversion + tv-verion.

Det händer ju såklart saker med lägenheten hela tiden. Har ännu ingen lampa i vardagsrummet, och planerar även bygga på en tavelvägg bredvid den silvriga lampan. GIVE ME TIPS!

  • LIVET

Gillar

Kommentarer