Hur dagen rullar <3 GRATTIS LUDDE <3

Imorse ringde larmet 06.30 för att jag skulle sörpla någon mun kaffe, hoppa i kläderna och bege mig hem till familjen och brorsan som fyller år idag. <3 Fy tusan, solen sken, och fåglarna kvittra, magiskt som i en saga.

Kom med frukost, stäng, blommor, hade mormor i FaceTime, och wow vad magiskt det är att ta tillvara på sånna fina stunder just nu. Att Ludde ens var i Stockholm hade aldrig skett utan Coronan. (ah aldrig var kanske en överdrift, men detta kom som ett resultat helt enkelt.) Jag fick snagga Ludde, SÅ KUL, och allt gick riktigt bra fram tills att rakapparaten dör när jag har en trekant på sidan av huvudet kvar hahahah.

Jag och Ludde drog iväg för att käka frukost på Gateau som ligger i närheten, så trevligt! Älskar för övrigt att dem hr marmor på bord, väggar och golv, synd att de har starka lampor dock.

Vi tog oss en promenix, snackade och disciplinerad som Ludde är sitter han på föreläsningar nu, och sedan ikväll fortsätter firandet.! Jag har nu emellan svarat mail, TikTokat, fixat med ett samarbete som flyger upp strax på instagram (dont you miss), bloggat hihi hej, och gjort ändringar i mina förtagsinställningar. Livet är SÅ spännande nu.


FOKIN LOVE U BROS <3


BTW BTW BTW;

SHOUTOUT TILL LUDDE SOM ÄR SINGEL, ett K A P! Skriv till mig om jag ska lösa en dejt ;) Han är 21 och njut smart, alltså SJUKT, men hatar när jag säger det, väldigt snäll i min ångest, kan alltid ringa, ingen douche, sjukt mogen och världens bästa. Sen blir ju då jag pojkvännens syrra ;))) <3

Gillar