Hur du ändrar hela din tillvaro

Ångest, ledsamhet, eller en känsla av att man bara inte är där man vill vara, är nog ganska vanliga känslor. Åtminstone jag hade förut otroligt jobbigt med ångest, SOM NI VET, (<3) och hallå har man startat en blogg som handlar om hur man når sina mål har man nog upplevt känslan av att vilja ta sig till en ny plats. Utan att säga att jag i.n.t.e har rört mig framåt och utvecklats, kan jag säga att jag tidigare mycket fastnat i stadiet av att vara en dreamer snarare än en doer. Jag ville så mycket, men satt mer med moodboards fyllda med mitt drömliv snarare än att leva det.

"You have to be greater than the circumstances in the conditions in your world. As long as you are not creating anything new, everything is already reflected in your brain. When you are thinking equal to your environment you will keep reaffirming and creating the same environment." -
Dr Joe Dispenza

Sen började jag ta till mig vad som står ovan. Jag med mina olika beteenden bara gick och upprätthöll exakt samma miljö, som leder oss in i exakt samma miljö. Förstår ni? Tänk hönan och ägget. Hur ska vi kunna ändra våra tankar och tillvaro om vi bara fortsätter på samma sätt? Ja, beteenden är det lättaste. Ändra dessa. Men även att skapa. Nya sinnesintryck, nya skapelse och förändringar i tillvaron, leder till förändringar i ditt sätt att vara, där med sitt sätt att tänka och på så vis även känna.

Ska vi ändra vår tillvaro för att uppnå våra drömmar behöver vi skapa nytt. Skapa förändring.
Hängs det med?

Det är ganska enkelt. Det enda du behöver göra är att inte göra som du brukar. Då slutar du upprätthålla din egen placebo.

: Skapa nytt. En ny rätt. Måla en tavla. Skriv något. Allt som förändrar något eller skapar en ny plattform, även om det bara är i detaljformat. Ta en ny väg. Ha på dig något nytt. Se vilka tankar som kommer och vad du gör utav detta.

Gillar

Kommentarer