Hur du börjar styra dina tankar och din värld och inte styrs av ångest

Styr du dina tankar eller låter du dina tankar styra dig?

Jag tänkte berätta om detta som i form av min resa, och i detta berätta vad jag gjort - och jag hoppas, hoppas att du finner några nycklar i följande inlägg, för det är så många jag pratar med som jag bara vill ge så mycket, som egentligen kommer att framkomma i detta inlägg.

Jag har alltid varit intresserad och öppen spirituellt, men det var inte förens jag förra hösten när jag levde med konstant ångest, förändrad personlighet och upplevde min livs största down jag faktiskt började ta tag i att fördjupa mig i något bättre.
- kanske står du som jag vid denna punk och känner ångest, utbrändhet eller depression? Då är det att börja vid första punkten.

VIKTIGAST OCH FÖRST AV ALLT: YTTRE FAKTORER KOMMER ALDRIG LÖSA HUR DU MÅR.
Detta betyder att du måste förstå att OM du har ångest kommer inte den killen, det jobbet, det plagget, dem likesen eller någonting utifrån hjälpa dig. Eftersom att du får en dopaminkick och tillfälligt mår bättre av dessa yttre adderingar, lurar du din hjärna att detta funkar. Den upplver att "Vadå, när du gör SÅ mår du bättre - gå och köp godis" - vilket likaväl hade kunnat vara att du programmerat hjärnan att säga "jaha du kära vän får dåligt samvete när du äter godis, vi ser till att du mår bra och plockar bort det". Inget av dessa är relevant för att förbättra ditt mående eller höja din långsiktiga villkorslösa kärlek. Du lurar bara din hjärna att signalera att yttre faktorer är lösningar på något som känns jobbigt INOM dig.

Rensa allt!
Först och främst menar jag tidsmässigt. Plocka bort bort bort. Något som orsakar utbrändhet för många är att de prioriterar så mycket, och ofta allt utom sig själva. Trots det är det lätt att tänka att "JO jag prioriterar mig själv för jag VILL tjäna pengar", men nej, detta är mycket mer sekundärt än att du ska släppa på din inre stress. Att prioritera pengar är att prioritera pengar, att prioritera dig själv är att prioritera dig själv. Har du kommit till ett läge av att vara utbränd eller liknande (vilket jag gjorde) handlar det om att förstå att VI MÅSTE PRIORITERA OM. Jag kom personligen så långt att jag inte ens upplevde kickar av det som brukade ge mig kickar, och min kropp fick signalera så starka signaler till min hjärna att den tillslut inte förstod vad som var rätt. Min kropp var TVUNGEN att fuc'*a upp hjärnans signalering, och här berätta för min hjärna att "om du fortsätter att hela tiden gynna all produktivitet och att jobba ihjäl mig kommer jag bokstavligen dö." Kroppen började ge mig massor panikångestattacker vilket för hjärnan blir ett läge av att "OJ nu hååller denna människa på att gå under - kickarna hjälper inte" och därför slutade min hjärna ge mig positiv belöning av mina prestationer och det fanns bara att TÄNKA OM. Jag rensade så mycket som möjligt. Träffade FÅ vänner, sa upp mig på två jobb och jobbade typ halvtid i butiker. Det var mitt maximum av vad jag klarade. Min utbildning la jag på is några månader för att återhämta mig.

STÄNG AV ALLA NOTISER

Börja lär dig hur hjärnan och kroppen funkar
Efter jag hade plockat bort en massor började jag utbilda mig desto mer. Kan rekommendera följande:

- You are the placebo
- The sublte art of not giving fuck
- Hjärnstark
- Omgiven av idioter
- Monday Manta - podden
- Heal-dokumentären

ÄNDRA DITT BETEENDE
Fokusera på att observera dig själv och omprogrammera dig. Vad leder till vad. Sätt dig själv i nya miljöer. Ät nya rätter. Få nya intryck. Nytt föder nytt. Gammalt föder gammalt.

MEDITERA
Lyssna på din inre röst - vilket jag för tusende gången kan meddela att man gör via meditation. Släpp tankarna, hitta din inre röst, och låt den styra om skutan.

GÖR DET DU ÄLSKAR
Easy as that. Ha kul, den är väldens bästa grund att stå på för att inte jobba för att bli av med ångest. Bara ha kul. Glöm bara inte bort att vara själv också.

★ THE REST WILL FOLLOW★

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
greta
greta,
ineees
ineees,
Så sjukt bra inlägg!!nouw.com/ineees
greta
greta,
Men tack snälla rara fina <3333nouw.com/greta
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229