Hur du enkelt startar dagen på 10 minuter

Som jag skrev igår kväll så sov jag hos mina föräldrar, men så fort jag vaknade hoppade jag i mina kläder och traskade hem till mig. Det måste ändå vara det skönaste, att vakna och sedan på en gång komma in i en start. En seg start på dagen är nog bland det västa jag vet haha, och då har jag frågat mig, VAD är en seg start? Eller NÄR upplever man att dagen är i rullning?

Jag tror att avgörande faktorer för mig är vanliga kläder och frisk luft och det fina är att man därmed kan vara igång på 10 minuter. För det handlar inte om att jag måste vara 10/10 fixad och klar, utan bara redo och ja - igång. Utifrån detta funderar jag starkt på att ha som mål kommande veckan att hoppa i kläder och komma ut, om det så vara 5 minuter, det första jag gör varje morgon.

Just nu brukar jag gå upp, dricka kaffe, sätta på nyhetsmorgon och blogga i hoodie och tights. Inget fel utan svinmysigt, men om detta råkar vara min position kl 11 känner mig mig lite sunkig. Idag däremot när klockan var 11 och jag har kommit hem från mina päron och istället satt och jobbade i hoodie och jeansshorts, kändes det som jag var inne i dagen. Så liten skillnad som gör så stor skillnad.

Detta blir nästa veckas mål känner jag nu. Vilka är med? Allt som potentiellt kan göra mitt liv och tillvaro bättre tycker jag är värt att testa. Och jag vet att du som läser detta är här för att du vill ha ut det mesta och bästa av ditt liv <3 GRYM ÄR DU <3

Gillar

Kommentarer