Hur du skapar flyt

Flyt, är inte det grunden till att få saker gjort och verkligen nå dit vi vill? Åtminstone är det en viktig beståndsdel. Vad är flyt då? Jag anser att det är den sköna känslan när ens produktivitet går som på löpande band, tillsammans med lite av det vi kallar tur.

Hur omvandlar vi detta till verkliga actions då?

Jo, jag skulle säga:
rutiner, en plan/planering och mål
- gör att det går på löpande band
och positivt tänkande och agerande
- att vi får "tur".

För vad händer när vi tänker positivt? Jo, vi ser inte världen emot oss, utan vi ser öppningar. Vi är mottagliga. Vi ser vad som finns, istället för vad som inte finns. Som jag sagt förut; möjligheterna är oändligt många, vi måste bara välja att möta och ta dem. Bestämmer vi VILKA möjligheter som vi ska se och möta, begränsar vi våra chanser och vårat flyt. Flyt innebär inte en vilja att ta en enda våg, utan att försöka på varje. Att se alla chanser. Att inte ge upp.

Att tänka positivt handlar inte om att styra omständigheterna, utan att styra ditt mindset. Du har ett positivt förhållningssätt. Du kan alltså inte applicera detta på "OM jag tänker positivt kommer jag få DETTA jobb", utan om du är/tänker positivt kommer du mest troligt få NÅGOT jobb. Att efter ett nej börja tänka "fan det var det jobbet som var mitt mest perfekta, nu blir det sämre" är inte positivt. Du fick inte jobbet av en anledning. Du kanske inte var perfect match, och vad ska du göra där då? Eller så var du perfect match och i så fall har du säkert stora odds att kanske få något ÄNNU bättre.

Vi måste bestämma oss för att våra "nej" är en del av det positiva skeendet. För dej finns det för oss alla, vi måste bara välja att passera och kämpa vidare. Okej, tror ni vi kan få lie flyt utifrån detta? Det tror jag!

PUSS

Här har vi massa inspirerade citat, har påbörjat en LOA-anslagstavla på pinterest som ni kan följa HÄR <3

Gillar

Kommentarer