Hur du växer mot dina mål

Hur man växer inom sina drömmar och tar sig mot sina mål är något av det bästa jag vet att tänka på. Vi alla förtjänar att ge och skapa det vi är ämnade för.

Som jag pratat om lite, har coronatiderna gjort att jag personligen tagit steget att våga satsa på mitt egna företag. Innan har jag kompenserat upp detta med att jobba i butik vilket är superbra att kunna göra, men jag har inte tvingats på samma sett se till att mina sociala medier genererar tillräckligt med pengar. Ju bättre det går för mina medier, desto bättre går det för mitt företag.

För att först dra lite fort vad som skett sedan jag tvingades satsa FULLT UT på mitt egna företag som inte BARA inkluderar sociala medier, men till stor del, så ser det ut såhär

- Jag har klarat ut det jag behövt klara ut med skatteverket
- Jag har fixat en firma som hjälper mig med mitt företag
- Jag har börjat fakturera
- Jag har fixat ett företagskort
- Jag har köpt ny mobil som ger mycket bättre material
- Jag har precis just nu 4 gånger så många profile views på instagram som jag brukar ha
- Har även precis just nu, 40% fler som tittar min story
- Jag har börjat vlogga och vill ni vara änglar och stötta öven denna kanal gör ni det HÄR
- Jag har på senaste månaden tjänat mer pengar på sociala medier än jag gjort totalt sen jag startade.
- Jag har startat TikTok och börjat lära mig dansa
- Jag har gjort om bloggdesignen

Och vad vill jag säga med detta? Jo, att det INTE är en slump, jag "hoppas" inte bara, jag satsar och bestämmer mig. Vissa får 5/10 ja, andra får 1/10 och vissa får 1/100, öka oddsen, mata ut mer, skicka fler förfrågningar, ta fler initiativ. Det är inte bara vissa som kan, alla kan, men vissa måste försöka mer.


För att nå dina mål tror jag helt enkelt det bara är att bestämma dig tveka inte, KÖR. Du möter motgångar, men FORTSÄTT KÖR.

Gillar

Kommentarer