HUR DU VISUALISERAR OCH SKAPAR DET DU VILL HA - visar min planering

Att skapa det vi vill ha anser jag bygger på 3 delar.

Vi börjar med den första.

Att fundera ut VAD man vill ha. Som jag tidigare sagt är inte; "ett visst jobb" ett svar, utan utveckling/tillväxt kan du ersätta detta med - beroende på VAD du nu vill ha ut av jobbet.

Anledningen till att det inte är ett bra svar att utgå från det specifika jobbet, är att man blir avgränsad. KANSKE kommer detta jobbet ge dig utveckling/tillväxt, kanske inte. Du TROR det, men du VET inte.

Vilka vägar vi har att nå målet med är nästa steg, där kan vi brainstorma hur vi ska så fröna. Utgångsläget måste vara det du i slutet av dagen får ut av det.

Liksom ger inte nuvarande partner kärlek känns det mer rimligt att välja bort partner, än att välja bort kärlek.
och DETTA, är varför du inte ska fokusera på HUR, INNAN du vet VAD. Vi kan inte heller TVINGA en viss väg (partner i detta fall) att ge dig kärlek.

1. Så, skriv upp vad du vill ha.

1.2 Detta är hur jag gjort, då jag även förstärkt vad jag vill ha med symboler. Detta är valfritt men effektiv för ytterligare visualisering.

Varje ord har sin färg, och med varje färg har jag målat något som symboliserar vad jag vill ha.
"I slutet av regnbågen finns en skatt"
och regnbågen innehåller alla färger, och därför tror jag inte man finner skatten innan man har alla delar på plats.

Dessutom försöker jag symbolisera hur det är viktigt att kämpa för att nå sina mål. Att det är tufft betyder att man klättrar och kommer närmre regnbågens slut.

Vad jag också indikerat på är hur fysisk styrka hjälper vår mentala styrka, och därför sätter jag upp siffror som symboliserar halv och hel-marathon för att visa på kampen, och vikten av delmål, men även att slita. Jag tror personligen att NÄR jag kan springa ett marathon, så har jag kommit LÅNGT i karriären. VILJESTYRKA är A och O.2. Skriv ner VAD som skapar det du vill ha.
Håller denna del privat men ska ge exempel här
Nu kan du skriva upp detta jobbet som ett exempel, men gör inte detta till den enda vägen utan som en del av din brainstorm. Visa punkter är konkreta TO DOs medan andra är något man vill kunna/vill ska komma. Gör detta till TO DOs. Som sagt, det du VILL SKA KOMMA, har du inte. Vill du kunna springa ett marathon blir din TO DO din panering kring hur du tränar för detta/ att boka lopp/ att köpa skor - avd som nu krävs. JUST DO IT.

Om jag vill ha tillväxt kan det stå
- läs på om aktier
- öva löpning (då jag upplever att jag jobbar på viljestyrkan)
- OSV.

3. Vad behövs göras och hur ser strukturen ut - planera?
Jag jobbar själv med att gör en TO DO med allt jag behöver göra för att skapa det jag vill skapa i mitt liv. Allt jag kommer på skriver jag upp där. Nu har jag även gjort en hemma-jobb-dagsplanering för när det sker. Kommer kanske även väva in ett större projekt, har ett specifikt jag funderar på och i så fall kommer jag skapa 1-2 h spalt för detta.

Jag väger även in faktorer som hur telefon osv påverkar mig och därför har jag skapat en dagsstruktur som månar om ALLT jag vill skapa och ha i mitt liv, inte bara karriär.

NÄR tränar som bäst?
NÄR får jag hålla på med telefonen?
Hur lägger jag upp dagen för att inte bli seg?
Men även HUR lägger jag upp dagen för att nå mina mål?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
TACK!! Det här är verkligen vad jag älskar att få läsa och ta del av, så klokt och bra sätt att använda sig av!
nouw.com/emmaengstrom
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
TACK!! Det här är verkligen vad jag älskar att få läsa och ta del av, så klokt och bra sätt att använda sig av!
nouw.com/emmaengstrom
greta
greta,
MEN DU ÄR BÄST BÄST BÄST ! FINA DU <3
nouw.com/greta