Hur går det med veckans mål?

Hej och godmorgon mina älsklingsmänniskor. Jag sitter nu faktiskt på Waynes och dricker mitt morgonkaffe. Jag brukar vanligtvis sätta mig någonstans på eftermiddagen, men fik på morgonen. Det är ju så mysigt, så lugnt. Allt är typ bättre innan lunchtid. Är det någon som håller med? Min hjärna är i sitt essä på förmiddagen och jag blir påmind som varför det är så viktigt för mig att gå upp tidigt.

Jag tänkte köra en liten mid-week avstämning av målen.

Passande nu när jag måste göra ett erkännande och säga att jag inte kom upp idag förens 07.20 typ. Veckomålen ju att gå upp 06.30 varje veckodag, innan 08 på helgen, sedan meditera varje dag och lägga mig senast 23.

Så som sagt failade jag lite på uppstigningen MEN, i helgen ska min kille jobba och då tror jag att han kommer gå upp tidigt, och då kan ju jag haka på honom och ändå få in 5/7 dagar vid 06.30 och att lägga mig innan 23 har jag hittills lyckats med varje dag.

Meditationen då. Jo, första dagen glömde jag haha, men mediterade två ggr dag två. Jag har verkligen fastnat för Wim Hofs andningsövning, man får sån otrolig lite känslan av att vara hög-energi. Och OBS, jag är inte alls för droger, EFTERSOM att man aktiverar belöningssystemet utan ansträngning. MEN, om man kan uppleva detta som ett resultat av en ansträngning har man ju förtjänat det. Man får belöningen i rätt läge vilket uppmuntrar hjärnan till att fortsätta göra dessa hälsofrämjande sysslor.

Så testa Wim-Hof-meditationen. Den är fantastisk.
Länkar den jag gör HÄR.

Ph: min kille Gustav, länkar hans VSCO här.

Gillar

Kommentarer