Hur gör jag för att vara så produktiv som möjligt

God förmiddag <3


Jag har lyssnat precis på dagens föreläsning om miljökuznetskurvan, pillat lite med illustrater och photoshop som jag laddade ner igår och försöker lära mig, och skrivit upp vad som i skolväg behöver göras idag. Jag en har rapport som ska in om två dagar, och ca 10 kortare to dos i andra kursen som jag ska fokusera lite på idag.

Gustav har nyligen åkt till FLX där han hänger om dagarna. Det är Felix Herngrens produktionsbolag. De har inspelning just nu så det är lite nya arbetstider, ikväll jobbar Gustav till 23.00 haha. Inget 9 to 5 idag inte, och det tror jag varken jag eller Gustav kommer att ha i framtiden, även om det verkligen är viktigt att ha ledig tid. Dock tror jag det är positivt att inte göra lika dant varje dag. Å ena sidan är rutiner bra, för vi lär oss att effektivisera och utveckla, men, jag tror också att samma upplägg dag ut och dag in är grunden för att leva enligt Svensson@svenssson.se vilket jag inte är särskiljt sugen på.

För mig personligen har det aldrig funkat att bränna av 8 timmar fokus på raken, utan jag är som jag pratat om, i mitt ässe på morgonen, och behöver sedan göra stötvisa insatser och ha varierade uppgifter. Det viktiga är att inte göra allt på samma gång. Då blir det inget av inget. På eftermiddagen är jag upplagd för mer praktiskt medan jag på morgonen är inne i mer av en tankevärld. Hur funkar ni?

För mig mår jag som bäst om jag:
Går upp tidigt, ta en svinkall dusch och dricker kaffe
Är produktiv och kreativ innan skola
Har skola och fokuserar på enbart det
Varvar med promenad
Gör en meditation
Är kreativ igen
Drar och tränar
Har en lugn och mysig kväll

Kolla fin, älskar denna människa!

Gillar

Kommentarer