Hur helgen rullar

Godmorgon lördagmorgon och mitt i helgen hur rullar allt?

GUD det händer FÖR mycket och jag kan knappt bärga mig för att berätta allt som kommer att vara annorlunda från nu. Det första är ett samarbete som jag inleder 22a mars, okej ska påminna er då hehe!

Utöver det, massa annat!!

Min helg berstår i alla fall av en hel del jobb. Igår jobbade jag stängning, och mötte sedan upp Tilde för ett glas påTyge & Sessil! Typ mitt favoritställe nu haha. Sedan drog vi till Brillo ett slag innan vi avslutade kvällen. Dock något som jag verkligen tycker uteställen skulle tänka över en extra omgång är: okej ska man dansa eller prata? Brillo är ett sånt ställe där musiken är alldeles för hög för att egentligen kunna prata längre bort än 10 cm från örat, och för lame för att dansa till. Samma tycker jag det kan vara med French på vintern när man håller hus vid borden. Det ska va dansgolv ELLER viiiibeeee för snack.

Idag väntar mer jobb, har dock veckans bästa pass 13.18-15 vilket då är 100% OB och tillsammans med en kollega fram till sista timmen.!! Sedan ska jag dra hem till mina päron och se melodifestivalen trooor jag! Sedan på söndag är det jobb igen, sedan har jag ett möte och där efter ska jag kanske träffa en gammal kompis!! <3

  • LIVET

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Men alltså JAAA på det där med ljudvolym på olika ställen! Haha, antingen får de ha festfeeling eller så får det vara mingelvolym. Känner mig alltid som en sån tant också som *klagar* på att det är för högt ljud för att kunna höra vad någon säger! Blir nyfiken på ditt nya stammisställe också, aldrig hört om! Vad är det för vibe där? AW?
nouw.com/isabylund
greta
greta,
JAAAAAA samma häääär!!! HÖGT ELLER LÅGT! Ska vi prata eller dansa liksom!? hahah! JAAAA Tyge och sessil, sååå bra!! litet genuint ställe på brahegatan, aschill, bra vibe, trevlig personal! Ganska litet!
nouw.com/greta