HUR JAG FÖRÄNDRATS UNDER 2019 - STOR JÄMFÖRELSE

2019 börjar lida mot sitt slut och jag tänkte dra ett lass förändringar som skett över året, för att visa er och mig att allt leder oss framåt och är i ständig process.

Förändringarna kan ha ägt rum när som helst, poängen är vilka visar någon typ av skillnad NU. Ni kommer förstå att ni är påväg oavsett om nuläget är jobbigt eller kul. Om ni också gör såhär kan ni efter titta över och sedan skriva upp vad ni är tacksamma för. Det gör jag i slutet av inlägget.

Mitt feed på instagram.
Vi är allt annat än vårat feed på instagram, men man (jag) brukar också kunna få reda på det ena och andra bara jag ser till vad jag publicerar på instagram, det säger en hel del. Det är fortfarande jag som gjort det baserat på hur jag fungerade då, och det jag publicerar nu är baserat på hur jag använder detta nu.

NU/ 2018

Mitt hår
Detta är ändå något av det sjukare. Jag fick så himla dålig hårkvalité under 2018, och nu är det såhär. Gör en del grejer för att ta hand om mig själv och håret på ett annat sätt nu. Kanske gör ett inlägg om detta sen, några keys är i alla fall att må bra inombords, inte tvätta håret för ofta och låta kroppen skapa cellförnyelse.

Några veckor sedan / Maj 2018

Mina tankar
Detta är ju väldigt svårt att fota men i all denna meditation och ändring av mindset, ifrågasättning av mina "drömmar" som jag nu insett inte varit mina drömmar, så har jag börjat tänka väldigt annorlunda och nytt. Jag tycker man ser att jag mår sämre på högra bilden. Liksom den är fin, men jag är inte där på samma sätt. Även hur jag redigerat bilder säger en del om mina tankar. Jag lever inte i att vara i min själ, och även från läget i höstas, dvs vänstra bilden finns en utveckling, men där tog det fart ordentligt, när jag började jobba med Jimmy <3

Denna höst/ slutet av förra sommaren


Min kropp
Supersvårt att hitta rättvisa bilder, för bilden från förr är liksom närmre, sämre vinkel osv osv, men hur om tror jag vi alla kan se att det är en viss skillnad i storlek.

. OBS, NU är att jag för första gången sen jag var 17 ish jag inte gör något i syfte för att gå ner i vikt eller liknande, utan det är först nu när jag släppt allt som plötsligt jag har kommit i en så mycket bättre form.

MEN, något jag gör är att äta mat jag upplever att jag mår bra utav, försöker käka en del protein och sedan bara leva på, liksom inte överanalysera eller ha några fix. På bilden från augusti 2018 var jag jättestrikt, men blev ändå JÄTTEvätskefylld. Hade också hang ups på en del mat. Det ut som det är kolossal skillnad, men det tror jag inte det är, men en del. Ni ser också håret igen. Vill bara visa att detta är fina resultatet av att jobba på insidan och inte utsidan.


Typ en vecka sedan / Augusti 2018

☾Jag har börjat köpa aktier

SÅ himla kul, kollar kurvor, investerar, lyssnar, och försöker lära.
Vad jag lärt mig:

★ Köpa när det är billigt men inte för att kurvan går neråt -kan vara smart att köpa hos ett stort företag som MÅSTE repa sig efter en svacka.
★ Handla på morgonen, tidigt.
★ Sprid up köpen över tid, jag sprider även ut över olika aktier. Dvs fördelar riskerna och sår många frön.
★ Försöker se vilka som vuxit över LÅNG tid och inte bara har en shine time. Pikar det fort uppåt pikar det fort nedåt, ofta.


Min lägenhet!
Så himla annan anda nu. Obs, första bilderna var ju allt mkt nyare. Nu är det mkt mer inbott.

Obs sprang upp och tog de nya bilderna NU ;) Försökte ta i ungefär samma vinkel!


NU / Sommar 2018

☾ Successivt har slutat skapa panikångest

Jag stöter på saker nu med, men hanterar det annorlunda. För en vecka sedan blev jag chockad, illamående, fick ångest, och först blev jag ledsen för min reaktion, men hade samma saker skett för 1,5 år sedan hade jag kanske svimmat, inte varit i mitt vanliga liv på flera veckor.

Höst 2018 var jag FÖRSTÖRD, nu kommer jag på benen om något sker. Nu var det heller inte bara en sak som skedde, men här har vi bilder in action på tuffa moments.


en vecka sedan / sensommar 2018

Tacksam för att jag i år:

★ Försöker förmedla budskap från mitt hjärta snarare än att söka bekräftelse
★ Tagit hand o min insidan, börjat meditera och fokuserat på att styra ina tankar och äga min glädje
★ Fått så himla fina belöningar på utsidan för att jag börjat måla mitt inre med glitter, och varje dag försöker skapa kärlek.
★ Har ett boende som blir mysigare och mysigare. Tänk vilket slott man kommer bo i med tiden.
★ Att jag kommit den bit jag har kommit i min ångest.

Sedan ska jag tänka över vad jag vill ska utvecklas under 2020

Gillar

Kommentarer