Hur jag jobbar med TO DOs

Vill hoppa in denna tisdagmorgon och säga GODMORGON! Har sutttit och planerat alla to dos i ordning och ska om 40 minuter åka iväg och träna med Sandra så its time to move my ass, käka, frukost och hoppa i träningskläderna. Stryka står på schemat.

Är som sagt svintaggad dessa dagar, har verkligen kommit in i bra flow av att göra mina To Dos och håller som motto att skriva upp allt jag kommer på jag behöver göra på, tillsammans och alla mål på en lista. Utifrån målen skapar jag flera To Dos. Sedan köttar jag bara på med To Do listan och markerar allt som är gjort. För att uppleva extra belöning och jobba framåt skriver jag upp allt, så det inte tar FÖR lång tid att avklara en punkt. Så istället för att skriva "bli klar med hela kapitlet inom.. lalal i plugget" så skriver jag "lyssna igenom den filmen" osv. Varje steg vi tar räknas.

Har ni några mål denna vecka?

Ett av mina är att komma upp på topp 30 i Sthlm på nouw. HEJA, är på 35 nu.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vad härligt med ditt flow!! Kan inte du visa hur en sån lista kan se ut för dig? Skulle behöva lite hjälp och få inspiration hur det kan se ut liksom, försöker själv skriva listor men de blir "För mycket" vilket resulterar i att jag inte får nått gjort! Kram ❤️
nouw.com/emmaengstrom