Hur kärlek borde vara för alla

Nu har vi avverkat vår första helg här i Marbella. Vi kom alltså för nu drygt en vecka sedan. Denna helgen blev därmed vår första helt lediga tiden, eftersom att jag och Gustav båda pluggar. Vi är ju faktiskt inte här på semester så, även om tillvaron i Spanien per automatik blir väldigt semestrig. Vi har istället tagit våra vanliga rutiner, och placerat oss här.

I lördags bestämde vi oss därmed för att knata ner till stranden för att köpa en Pina Colada att ha i solen. Ja alltså vi hade den inte bara i solen, utan vi drack den också. Den var stark. Vi båda blev lite småfulla haha och hade det lite vingligt när vi skulle gå och betala.

Detta hörni är min soulmate. Vi lyfter verkligen varandra till skyarna och vi har funnit hur intressant det är hur mycket som blir av. Att saker inte bara är snack utan verkligen kommer till skott. Det är coolt, men ändå så enkelt. Det är något som matchar väldigt bra, och det är så det ska vara. Till er som träffar och dejtar och bara önskar att det ska bli, fast det inte funkar: Då matchar ni ändå inte. Och det gör ju inget. Det finns någon bättre för dig. Som lyfter dina bästa sidor medan du lyfter hens. Bestäm inte vad som är rätt och fel. Låt det visa sig.

Man ska vara ett team. Jag vet inte hur många tillfällen jag spontant velat dra till Spanien tidigare i mitt liv, men det är med Gustavs lugn vi 10 minuter senare sitter och bokar biljetterna. Sedan är det kanske en annan femma att vi ofta vill väldigt lika. Vi båda vill vara ute och upptäcka naturen i bergen, vill lära oss aktiviteter, vill testa god mat, vill titta på en serie på kvällen. Och även om Gustav är mer morgontrött så finns det liksom något fint i hur han ändå är motiverat till att komma upp i tid och njuta av morgonen, medan jag är kvällstrött och i regel somnar i hans knä i soffan på kvällen.

Gillar

Kommentarer