Hur livet bör va

Jag kan typ fortfarande inte förstå att detta har blivit vår vardag nu. Lite zoom och plugg på förmiddagen, för att sen dra ut i bergen. Något som verkligen börjar lika en rutin. Det är så magiskt, och så fantastiskt. Varje hike är en rening för själen. Sedan träningen det är. Det är tufft att gå uppåt så mycket på knölig mark. Jäklar vad tjusig rumpa och starka ben man ska ha när man kommer hem. Målet är berget till vänster. Det är liksom berget som är berget, tillsvidare förblir det våt utsikt. Sen sover vi som bebisar i ca 11 timmar. Det är sant. Vi är som tonåringar som inte kan gå upp. Igår sov vi från ca 22.30, vi somnade skedandes i soffan, vaknade 00.17 och sov sedan idag till 09.30.

Ett stopp med lite svenskt lösgodis i bergen. Men det är väl klart. Aej, vi tar oftast med typ frukt men igår kände vi för lite gudis.

En middag för några dagar sedan. Här invändade jag vad som kom att bli den absolut godaste burgaren jag ätit. SWEDS IN MARBELLA: gå till Planet Beat, beställ "yellow mama", sen kommer ni liva lyckliga för resten av ert liv. Den var så god att jag började gråta.

Gillar