Hur magi existerar

Vad är magi?
Vi brukar nog prata om magi som det som inte finns eller det som inte går.

Och det man kan säga är att vi människor har en begränsad kapacitet. Myror har en viss kapacitet. Sniglar en annan, och människor en annan. Vi har inte nått något tak av kapacitet. Vi VET att universum är oändligt, men vi kan inte föreställa oss dess innebörd. Vi VET att det finns oändligt många tal mellan 0 och 1. Och vet vet att det finna oändligt många tal mellan 0 och 100. Och vi vet att det finns fler tal mellan 0 och 100 än o och 1. Det är olika storlekar på oändligheter.

Universum är vår oändlighet. Vi vet inte om det finns fler oändligheter runt oss, men vi vet att en oändlighet möjliggör oändligt många chanser att det finns oändligt många universum. Detta är inget flum, detta är fysik.

Däremot stannar våran kapacitet där någonstans. Vad finns utanför vår kapacitet? Vad tror ni myrorna tror om oss? Jag tror knappt de uppfattar oss? Men vi finns? Vad finns det som vi inte uppfattar?

Detta som vi inte förstår eller har kapacitet att se, kallar vi magi. Jag tror att det är verklighet. Jag tror att det finns så mycket vi inte ser och vill börja med att säga, HUR FANTSTISK är inte det vi KAN se.

Igår hade jag en magisk morgon och ville ställa mig frågor som, HUR kan vattnet vara ett guldigt glitter. Hur kan himlen passera orange, gul blå? Hur kan jag ges detta som är det bästa som finns?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så sjukt klockrent det här är, älskar!! ❤️
nouw.com/emmaengstrom
greta
greta,
Men underbaring <3
nouw.com/greta