hur man ändå får en grym helg

Jag tror många blandar ihop dagar, och kanske tycker det är "tråkigt" att helgen inte kanske kan ge detsamma som den brukar. Många som vill samla många vänner, gå ut eller åka ut på äventyr. Ja det är annorlunda, och jag tycker detta är magiskt, i den mån att vi får chansen att hitta nya intressen. Många lever för helgen, och det låter ju lite segt då den faktiskt bara utgör 28,5% av veckan, jag tänker att vi nu skapar möjlighet att dels inte bara kunna ha kul dessa två dagar i veckan, då många nu ansvarar för en större del av sin tid, men också en möjlighet att hitta nya sätt att uppleva helg och ledighet.


Här kommer i alla fall en rad tips på vad man kan göra nu under helgen

★ Laga jättegod middag hemma med en kompis, sitt och snacka, ät massa snacks, se en film osv! Att chilla hemma med en person kan vara HELT fantastiskt <3

★ Köp take away från era lokala restauranger!

★ Gå PROMENADER! Såååå härligt, hitta nya områden, ta med en take away kaffe? HÄNG MED PÅ MIN GÅNGCHALLANGE på insta!!!

★ Kör hemma träning!

★ Bjud någon på kaffe hemma hos dig <3

★ Använd denna tid som DIN tid. Jag tror många känner "krav" på att "göra" saker på helgen, vad vill du? Vi behöver inte fylla varenda sekund med något speciellt, man kan chilla hemma, läsa en bok, ta en dusch, tvätta håret, lägg en ansiktsmask, skriv, osv. Liksom mys med dig själv.

★ Fundera över vad är dina drömmar? Är det något projekt du vill starta? Kan du göra det rean nu?


Gillar