Hur man optimerar en ledig dag när man har mycket att göra

Just nu är jag inne i ett litet jobbrace. Jag jobbar bokad på plats 10/12 dagar och har utöver detta bloggen, nya idéer, och OTEROLIGT mycket plugg - förutsett att jag ska klara min utbildning i tid. Så, jag tänkte faktiskt berätta i detta inlägg vad jag gör en dag när jag är "ledig" som igår, eller, ja jobbade hemifrån. För att detta ska funka för mig, så behöver jag ha en väldigt skön och rolig jobbdag när jag är hemma, så jag HOPPAS ni kan ta med er lite inspiration how to get things done men ändå känna inspiration genom att följa min gårdag.
Det finna några nycklar - som åtminstone funkar väldigt bra för mig.

★ Skapa magi från början

Varje morgon när jag vaknar nu, så har jag börjat med att sätta mig i sängen, tända ett ljus som står bredvid min säng, och dra ett kort medan jag håller i en kristall. Detta är helt helt magiskt ögonblick och ett så mycket mysigare ljus att vakna av än mobilskärmen. Sedan så kör jag ibland en kort meditation o form av att sitta och andas med kortet och kristallen, men kvar i sängen.


★ Mata inspirationen

Sedan VET jag att ÄVEN om jag har mycket plugg, mycket att göra, så bygger allt mitt driv på min inre inspiration, så istället för att fokusera på att bara göra, så fokuserar jag på att mata min låga. Dessutom var gårdagen då en av få lediga dagar och därför är det såklart också viktigt att uppleva återhämtning. MEN efter att ha spanat och filosoferat lite kring mina aktier så skapade jag en mer utförlig pinterest. Jag blir väldigt inspirerad där och håller mina drömmar och inspiration vid liv. Men att då utforma en egen som typ några FÅ av er börjat följa, kändes ju så smart! Allt detta sker med kaffe osv. Sen så gjorde jag gårdagens inlägg som då var ett resultat av all inspiration jag fick.

★ Rör på påkarna

Som jag sa, mycket plugg existerade, men jag visste att om jag inte hade hunnit vara ute och ha tränat, skulla jag jag bara sitta och se ut genom fönstret. SÅ, TRÄNA och få DAGSljus.

★Miljöombyten

HÄR, kan jag inte bara gå hem och plugga. Nej, för att det inste ska bli tradigt så måste jag byta plats, så då gick jag in och satte på mig ett fik och pluggade därifrån.

När klockan var ca halv 8, så blev jag supertaggad på att shoppa lite. Så, jag sprnag och kollade lite i slutet i butiker och köpte en tisha, ett kuddfodral och en tvålhållare.


★ Struktur
För vad ledde detta till, jo ett jäkla städryck. När jag kom hem och ville pynta med mina få men BRA inköp vill jag alltid visa dem för mig själv i bästa möjliga mån och jag gjorde om en del i lägenheten. Och detta, mina vänner, är det BÄSTA att vakna till dagen efter det. Och har man mycket att göra, så finns det inget bättre än att fokusera i en strukturerad och trivsam miljö, bara detta i sig ger ju inspiration och en gnista. SÅHÄR FINT var det nu när jag vakna.

Såhär ser det ut i hallen nu. Korgen hade jag tidigare i badrummet med handdukar, men dessa åkte in i skåpet och man slipper se en massa mössor i hallen. Bänken stod även i vardagsrummet.

Vardagsrummet, kuddfodralet. Fint va! Och se vilket fint lila ljus som ville säga hej nu under morgonen.

Tvålpumpen!

Köket.. Det är fortfarande lite av ett frågetecken för mig men vi får se vad som ska hända där.


PUSSSSS

Gillar

Kommentarer