Hur man snabbt botar ångest

Kan du känna att du får en ångest du inte vet vad den beror på ibland? Det har åtminstone hänt mig återkommande gånger och jag har funderat en del på vad det kan bero på.

Idag gjorde jag en så jäkla bra grej, vilket är gränsande till sjukt ens är en grej, men jag gick hemifrån på promenad utan mobil, för hur sjukt det än låter så händer det åtminstone mig EXTREMT sällan. Och jag har nästan aldrig känt mig så levande och närvarande. Jag tror inte vi VET hur mycket den påverkar oss och jag är nästan övertygad om att den med sina olika mekanismer bidrar till ångest. Och eftersom att jag VET att ni som tittar in här och läser är mån om att skapa och leva ett värdefullt liv så ville jag verkligen säga detta.

Jag gick till en plats som inte ligger allt för långt ifrån vart jag bor, som en dunge och nog för att det är en fantastisk dag ute idag, men detta var magi på en annan nivå. Jag la mig i gräset och hörde på ett helt nytt sätt fåglarna och människorna som pratade en bit bort. Jag gjorde lite yoga och bara sträckte på mig, kände solen och tittade på alla blommor. För även om jag går utan att lyssna på något i min telefon tar den uppmärksamhet som snor uppmärksamhet från stunden. Jag lovar, detta är mer speciellt än vad man kan tro.

Skrov när ni testat. <3

psst, bilden är från promenad igår ;)

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Lämnade telefonen hemma på en promenad idag också. Bara närvaron av telefonen är skadlig... <3
nouw.com/corneliakarlsson
greta
greta,
visst märkte man såååå stor skillnad??? <3
nouw.com/greta
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Tar i princip aldrig med telefonen när jag är ute och går. Då är det min tid och allt annat får vänta.
nouw.com/jossustravelpics