Hur ser en vardag i Marbella ut?

Nu när vi inte är här på semester, utan mer packat ner vardagen i resväskan, tänker jag att det kunde vara kul att hänga med på en helt vanlig vardag här. Så här kommer igår onsdag i bilder:

Vi inleder ofta morgonen vid klockan 07.00 ish.
Drar oss i sängen ett tag, innan vi till fåglarnas kvitter vaknar till på balkongen med en kopp kaffe.

När kockan är 10.00 börjar solen måla det större polområdet och vad är inte härligare en att då lägga sig i en solstol på morgonen. Igår tyckte vi i alla fall att det var en ypperlig idé efter en och en halv dag av moln här i Marbella.

Vid klockan 11.00 hade jag dagens föreläsning. Jag gjorde en skål gröt, satte mig med papper och penna i solen och lyssnade och skrev.

Klockan blev 13.30. Gymmet sa att de saknade oss, lite mer än vad vi saknade gymmet. Men vi dundrade på Jay-Z i lägenhetens högtalare som talade till gymmets förmån, och sedan drog vi till gymmet.
14.30 avslutade vi med en soltimma vid simpolen, innan våra magar dundrade högre än Jay-Z själv.

Jaha, vad gjorde vi då da?
Vid 16.30 hade vi lyckats få fram burgare i salladsblad, med avkoado, paprika, en svingod sås (a la dijon, majonäs, grekisk yoghurt, vitlök och salt). Bom bom.

Vi tog en myssiästa utan sömn framför Pandoras ask innan jag började få spader och Gustav tyckte att det kunde vara skönt att chilla på ballongen.

18.30 var vi påväg ut på hike. Det skulle bli en kompromiss i form av en kort hike. Vi gick och prata om allt mellan himmel och moder jord. Framförallt om Jordan Petersons olika nycklar till livet. Aha. När jag trodde vi skulle vända tyckte Gustav ni skulle gå lite till.

Ombytta roller. Båda var glada ändå. Båda fick någonstans som vi ville. Som vanligt. För ofta vill vi ju precis samma. Så vi gick lite till.
Och klockan han nog bli nästan 20.00 innan vi var på g hem igen.

Jaha. Så vid klockan 20.30 satte vi oss på balkongen igen. Jag jobbade på med min Berghsansökan och pratade med Viktor, Gurras brorsa, och Gurra vet jag inte ved han gjorde bakom skärmen, men pratade också med Viktor.

21.30 avslutade vu kvällen med en skål gröt, som jag börjat älska igen. Och Gurra med. Detta gjorde vi framför Paradise hotel.

Det var det dygnet. Jag vill nästan skriv Godnatt, men nu är ju klockan inte 22.11 utan 10.11. Så God morgon på er <3

Ses snart <3

Gillar

Kommentarer