Hur vi hittar vårt syfte och sätter mål för 2020

Jag la precis upp en decennium recap på instagram, och som ni vet känner jag mig extrem redo att tacka adjöss för det decennium som varit. Kolla in detta inlägg om ni är intresserade.

Här tänkte jag istället blicka framåt. Vi alla vill ha ett bra 2020 - men hur skapar vi det? Visualisering som handlar om att sitta och tänka på en ferrari, tror jag inte funkar. Tanke ligger före action, men action är vad som skapar händelser.

Ja, vi har all potential att förverkliga vad som helst under 2020, men kom ihåg att din framgång ligger i dina händer.

För att sätta värdefulla mål handlar det först om att komma fram till vad man vill, vilket jag anser bör ligga i linje med vårt syfte på jorden.


Fråga 1 är: Vad är mina största gåvor? - Vi alla är olika och har våra variationer för att bidra med olika saker. Vad vill du prisas av att ge andra?

Tänk på din personlighet, vad du gör när du inte har något inplanerat, vad du känner dig stimulerad av.

2.
Skriv ner dina gåvor, vad du kan göra av dessa, och hur dessa behövs i världen.
- Här har vi något vi kan börja sätta mål utifrån. Mål kan vara pelare som tar oss i rätt riktning.

Jag tror i ganska stor utsträckning att vi kommer lyckas med det som är vårat syfte på jorden. Har du ett mål att få en stor instagram finns det ju 1000 anledningar till varför det kan sättas som mål. Är det för att du vill känna dig cool kommer detta inte att fylla ditt syfte, men är det för att du vill kunna nå ut till många människor med ditt faktiska mål kan det vara relevant.

3.
Rätt nåbara mål. Det är vi som ska skapa dem. Tror du inte att du kommer bli miljonär 2020 är det tokigt att sätta det som "mål" då du mer kommer förhålla dig till det som "det vore ju kul men lär inte ske". Du MÅSTE tro att det kommer ske, för det är du som styr vägen dit. Du måste se detta som en plan mer än en dröm. Däremot kan du göra planer utifrån dina drömmar. Dina drömmar är fantastiska då de är en inre glöd och motor som får dig att se de dolda vägarna.

4. Gör en måltavla utifrån de målen du satt upp. Den ska vara enkel, inte för många olika bilder som betyder samma sak. Då kommer hjärnan bli förvirrad. Det vi gör och skapar är konkret och därför måste även målen vara det.

5. Se ditt nuläge och gör en plan för att komma till ditt mål. Vad är första steget? Vet man inte vad första steget är tycker jag det kan vara smart att tänka på vad som händer precis innan slutsteget, och sedan precis innan det. Så man ser vägen från toppen ned till vart man står. Inser du här att det är en väg du inte är villig att ta, är det inte ditt mål, och det är okej. Men då behöver du inte bli besviken över att du inte nå dit. Sen är det bara att börja knata.


LYCKA TILL! TIllsammans skapar vi ett magiskt 2020 och kommande decennium.

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,
Så himl bra!!
nouw.com/lifeofkile
greta
greta,
Men åh blir SÅ glad, tack! <3
nouw.com/greta
fridachristinas
fridachristinas,
WOW så himla bra och inspirerande inlägg! Kram <3
nouw.com/fridachristinas
greta
greta,
ALLTSÅ TACK!!! Blir så jäkla glad ❤️
nouw.com/greta