Hur vi når en annan dimension

Mer och mer börjar jag gå in i mitt spirituella jag. Jag får nya uppenbarelser och vill bolla lite hypoteser kring manifestation och hur vi får igenom våra drömmar.

Ni vet inlägget jag publicerade för någon dag sedan med massa bilder, aja HÄR har vi det. Jag fick en insikt. Alla chakran har olika färger, MEN tillsammans, i sitt balanserade forum bildar de regnbågen i vars ände vi sägs finna våra skatter. Vad kommer regnbågen ifrån i sagornas värld? Jo Unicorns. Är det inte deras horn som skapar denna spirituella båge?

Vårt kronchakra är som jag uppfattar pärlemofärgat. Ja, jag vet man målar det lila, men beskriver det som alla färger, i ett vitt format. På något vis blir det som unicornens horn, och dessutom brukar man göra enhörningen ganska lilabetonad, tänk emojin - dvs, kan denna ha och göra med vårat kroncharkra?

För något jag går igång på är när jag ser dessa pärlemofräger, och jag undrar om inte detta stimulerar vårat "horn", våran kreation av regnbågen, vårt skapande av magin, och vår connection med en ytterligare dimension? Jag upplever att det är stimulansen av det jag gått in i som plötsligt gett mig en uppenbarelse av den ytterligare dimensionen där vi har sjöjungfrur, enhörningar och naturväsen.

Dessutom, upplever jag att saker går väldigt bra för mig just nu, och det känns som att denna connection har skapat ett magiskt band uppåt, som en regnbågssele där ett flöde sugs in.

Jag förstår att detta kan kännas helt loco, men VAD TROR NI?

Gillar

Kommentarer

Liv,
Härlig känsla att allt går bra för dig 😊
ambivertaliv.blogg.se
greta
greta,
hihi jaaaa, hoopas det gör det för dig med <333333
nouw.com/greta