Idag är en magisk dag, säg till om något magiskt händer

Heeej älsklingar. Jag mår så bra idag. SÅ BRA. Känner typ "JÄKLAR VILKEN DUNDERDAG JAG SKA HA". Känns som den kommer bli en magisk dag för många. Varför vet jag inte. Det är intuitionen, känslan. Det är något speciellt i energin idag. Något nytt. Något coolt. Verkligen positivt. 10e december låter ju knappast som en dålig dag heller.

Har heller ingen planerad skola alls - lämnat in det man kan lämna in ish och är nästan klar med min inlämning till den 14e. Nu sitter jag på en fårpläd framför min spegel med tänd ljusslinga, julmusik, kaffe och tänkt ljus. Och sen pratar jag ju med er! Bästa människorna. Bara fina kommentarer här av människor som verkligen vill växa inom sig själva. Så coolt. Idag är er dag.

Idag ska jag ska leva lite i min inspiration, i mitt visualiserande och se vad som händer. Sedan har jag även ett möte på ångestenheten det kan jag ta sedan. Så lyxigt i alla fall. Utöver hur fruktansvärt mysigt det är att leva i sin inre magi, är det viktigt att ge närig till denna plats. Platsen där det börjar blomstra och vårt strävan börjar.

Sånt här sitter jag just nu och sparar på Pinterest. Vad trevligt och inspirerande. Dessa bilder talar med mig.

Gillar

Kommentarer