If you wanna be a rich genius bitch

Om vi roterar klockan tjugofyra timmar tillbaka, träffade jag äntligen min älskade, efterlängtade Helena. Året börjar ju, som säkert gjort sig bekant hos er alla, närma sig sitt slut. Vi diskuterade genom hur sanslöst mycket som kommit att ske, på ett ynka år. Helena själv kom fram till att hon varit i 14 länder.. Ni hör ju!? Jag kom till skott med hur mycket bättre människa jag blivit, hur jag landat i mig själv och känner mig redo för livets utmaningar. Jag har i ärlighetens namn genomgått så mycket prövningar och har utefter det blivit härdad och styrkt. Året har varit en mental resa och jag har kommit till insikt om mina ståndpunkter. Jag vet vad jag vill och med en en drivkraft som påverkar än i valen man gör, är jag övertygad om ett positivt resultat.  

Mängden idéer jag besitter är oändligt många. Från topp till tå infinner sig all världens energi. Med dessa positiva känslor trampande jag efter mina och Helenas inspirerande stund vidare till Sacco-mässan och kom ut mer förvirrad än vad jag var när jag kom in. Insikten om att det inte finns något program kallat "Att bli en inspirerande profil-journalist-poddare- psykolog-författare-dietist-programmet", landade ofrivilligt hos mig. Godmorgon yxskaft tänker ni. Ja, men jag känner inte alls att jag kan välja inriktning. Ska jag läsa journalistik, eller ett basår i natur, plugga hälocoach på distans eller söka in på konstfack? Den verkliga sanningen är att vill jag göra allt, modella och blogga på samma gång. Som jag ändå tidigare intalat mig själv, kommer min väg inte att vara rak. Jag vill bli något större än vad ett program för alla kan ge. Jag måste kombinera, se till vågarna som kommer svallande mot mig.

Amanda plingade på dörrklockan strax innan idol och vi ställde till med en riktig myskväll. Vad som inte finns till synes på bilden, är banankakan jag bakat, den syns inte nu heller. den är uppäten. Kvällen var fantastisk. Vi rörde oss från skratt till sång till djupa diskussioner. Vänskapskärlek. 

Yesterday I met Helena for the first time since I came home. Lord I've missed her. We talked through the year, and surprised our self by how much we've done. The rest of the day I filled with thinking about studying and became more and more confused, when I relized that the program "how to get rich, famous and happy" not exist. To end up the day, I did spend the evening with Amanda in front of Idol. Just a good ending on a good day.

Gillar

Kommentarer

amandahpeters
amandahpeters,
Den banankakan. <3
nouw.com/amandahpeters