Igår var en stor dag

Igår var en stor dag. Efter månader av att skapa mitt arbetsprov till Berghs, som blivit veckor av att kämpa, som blivit dygn av att göra om, ta feedback och förbättra samt ett extremt fokus, så var jag igår klar och redo att skicka in. Liksom faktumet att jag var redo, kändes nästan skumt, men så efterlängtat. Det är en stor stor dröm att komma in, och därför har jag lagt min själ i att skapa mitt antagningsprov. Ni vet när man ger inte bara sitt fokus, utan sin kreativitet, sina idéer och alla sina känslor.

Gurra hade sagt att vi skulle fira när jag skickat in. Klockan blev ca 19.00 och jag skickade min min Art director ansökan med provet, betyg,CV, olika intyg, mitt hälsocoach certifikat osv. Ändå kände jag mig inte 100% till freds. Copywriteransökan var nämligen väldigt lik Art director-ansökan så jag visste att om jag bara gjorde om en "punkt" skulle jag kunna skicka in där med. Skulle jag avvakta igår, skulle jag nog känna behovet idag. Sa jag satte mig och skrev den med. tillslut var allt inskickat. Gurra sa att han blev rörd. Jag vacklade på gränsen mellan superlycklig och helt utpumpad.

Vi satte oss i taxin, åkte iväg för att äta och fira. I taxin börjar jag gråta. Jag hade liksom inget mer att ge, jag var tömd, men lättad. Samtidigt kunde jag inte sluta gäspa. Väl på restaurangen kom maten, och jag menade att jag var så hungrig att jag kunde gå av. 1/4 in på middagen får jag någon matkoma och magen svullnar up. När vi kommer hem igen, säger jag till Gurra att göra te. Kockan är 22.20. Jag lägger mig tvärs över sängen på en soffkudde och tar av min byxorna. Ber Gustav komma och krama mig medan tet drar. Där somnar vi under ena täcket. Jag på hans arm. vi vaknar klockan 01 och lägger oss. Jag har nog aldrig varit så slut i hela mitt liv tror jag. Jag har i alla fall aldrig kämpat, och gett mig hän som som jag gjort nu under dessa månader. Jag är stolt över att jag kämpat för vad jag vil. Man får kämpa och ge allt. Det förtjänar man. Sen ska man inte glömma återhämtning yada yada. Ville mest berätta om vilken sjuk reaktion man kan få av kroppen, av bara slit framför datorn.

Gillar

Kommentarer