IM BACK

Hur trevligt. Nu har jag haft vad som liknar en månads uppehåll här på bloggen. Jag har ju bloggat lite, men inte sådär kontinuerligt som jag gjorde innan, och vet ni, jag saknar det. Jag saknar er. Mitt uppehåll har varit bra, då jag kände att jag kom in i att gå in på bloggen och skiva bara för att få det gjort, vilket lite mjölkade ut innehållet, och därför har jag varit tvungen att ta bort den rutinen för att fylla på in inspiration och nu TUSAN är jag inspirerad. Jag tror verkligen att om man nu ska producera content, så behöver man blandningen av att uppleva och producera. Man kan inte bara komma upp men nytt med ett utgångsläge framför datorn. Nej både tankar, upplevelser och även foton för den delen kommer från andra stunder.

På tal om foton har jag börjat fota film. Det sa jag ju i förra inlägget kom jag på nu, men hur nice. Jag och Gustav är helt spända att kika på bilderna men har bara knäppt 25 och ja, vi har ju 37 innan man kan spana. Jag tycker detta är intressant då 37 bilder på en iPhone lätt knäpps på 2 minuter, medan vi nu lägger värde i varje bild. Vi betalar ju liksom för rullen och det är liksom 1-2 knäpp, sen done. Det känns som det är 37 knäpp där man får med så mycket mer. Jag gillar detta och tror no generellt vi är inne i någon period av back to basic. Vi behöver vara lite mer händiga.

PUSS. Nej men nu hörs vi ju snart. Mest troligt imorgon. Eller ja då är det alla hjärtans dag, och jag står för morgonens bestyr. Men jag fixar något, för jag är mer än taggad på att visa vd jag fixat. Okej PUSS igen. Det var trevligt det här.

  • LIVET

Gillar

Kommentarer