Inget ekorrehjöl

Kläder från BikBok <3

Oj vad mitt liv har frångått de dåvarande närmandena till ekorrhjulet - det som ger absolut stabilitet, men också gör att man man måste andas djupt för att rucka på tillvaron, förändra och utvecklas. Jag har aldrig gillat det, tanken av Svensson Svensson, 9-5 eller då en låst tillvaro.

Nu är det verkligen en ny dag varje dag. Igår satt jag och jobbade på kontoret. Min dator som jag haft i ca 1 månad har strulat en del, och där när klockan var 10 bestämde vi att jag skulle traska ned till butiken där den var köpt - och som vi trodde var den inte helt 100, och de fick ta in den för 7 dagar framåt. NU DÅ, I can’t work! Också en byggsten i min tillvaro, en dator. Jag drog istället och drack kaffe på Kavalleriet, krama Amanda, hängde med Sara och följde upp denna ändå magiska eftermiddag med att gå genom hela stan. Vädret är så njutbart nu.

Jag minns så väl i slutet av förra sommaren när jag fortfarande jobbade på Hollister, och kände att; vänta va, detta blev ju 1,9 år för lång tid? Detta var inte planen, och ganska abrupt sa upp mig.

Sånt är bra, man tvingas lösa det. Jag tror att dessa ganska läskiga ting att göra, är bland det nyttigaste. Desto större knut, bas, grund, man ruckar på eller löser upp - desto större förändring kommer till att ske. Att alltid bara flytta på yttre små omständigheter ger inga stora utfall.

Vill du just nu att ditt liv ska se annourlunda ut?

Säg bye bye till den största pelaren som du känner inte ger något, som också upprätthåller din tillvaro! Sen får du se hur du löser det! Har man lättare panik hittar man 1000 gånger fler lösningar.


Så för att göra detta lite kul ska vi dra allt som hänt sen jag sa upp mig på Hollister

1. Börjat jobba på slash.ten retail och jobbat på följande butiker: Elodie Details som vi styrde som projekt, Ideal of sweden, Designtorget, Lakrids, Moc, OAS, med en robot.

2. Jobbat som bokare på Slash.ten models

3. Jobbar på cleansingdays och sagt upp mig där med.

4. Bott hela tiden sen dess i min lägenhet vi köpte precis innan jag slutade på Hollister.

5. Satsat och vuxit min blogg och instagram.

6. Fått nya vänner som nu verkligen står mig nära!

7.Börjat lyssna inåt och jobba för mitt absolut bästa välmående.

9. Börjat jobba på Raw Clarity och får mycket av den tillvaron jag så länge drömt om i att jobba både på plats och hemifrån.

Är fet inte sjukt? Var inte rädd för förändring, its all good!
  • LIVET

Gillar

Kommentarer

kristinajuliette
kristinajuliette,
alltså wow ... vilken snygg outfit!! <3
nouw.com/kristinajuliette
greta
greta,
Tack tack tack fina <3
nouw.com/greta