insidan ger utsida en andra chans - 2018 / 2019

Oj vad man alltid fått höra att "utsidan ger insidan en andra chans", men vad är det man gillar egentligen? Ett utseende som på pappret kan vara fullständigt fantastiskt tilltalar inte mig i huvud taget om man inte bär det med en bra energi, en fin utstrålning. Om man istället fokuserar på orden energi och utstrålning, så blir det väldigt uppenbart vart dessa kommer ifrån. Energin har vi inom oss och utstrålningen är ju det som strålar inifrån ut genom dig.

En person som är helt ofixad i sina enklaste kläder med en bra energi kan bli den vackraste jag mött, ser den ut som ett vrak brukar det däremot inte stå helt rätt till där inne, och åter igen blir det insidan man går efter.

Ytliga faktorer som blivit bättre när jag jobbat på insidan istället för utsidan:

☆ Har ett generellt sätt gladare uttryck.

☆ Jag pratar lugnare.

☆ Jag har lättare att bli vältränad och är lite mer tonad.

☆ Min mage är nästan alltid platt

☆ Jag har fått tjockare hår

☆ Jag har fått lite bättre hy men detta kom mer med no7-serien hehe

☆ Mindre svullen i ansiktet, typ med definierat

Och jag blir typ glad över hur sjukt "ful" man blir när man mår riktigt kasst, det gör det så mycket svårare att ignorera. Jag tittar precis i denna stund och försöker välja en bild till detta inlägg för att visa skillnaden, och tänker först lite "shit såg jag ut så", för att sen komma till insikt om att, jeklar vad tur, och att jag nu liksom blir positivt belönad. Inget dåligt tankesätt, eller beteende i världen lockar när jag ser vad som skedde långsiktigt.

Innan kunde jag till och med romantisera att må lite dålig, jag gillade det dystra av någon konstig anledning. Nu ser har vad jag egentligen gjorde mot min insida, inget jag vill gå och representera utåt.

Höst 2018 / Höst 2019
Detta var typ den finaste bilden jaghittade från förra året. Till och med gick in och la på samma filter som de jag har på bilderna från nu, så att det sak bli rättvist haha. Att jag hade blekta ögonbryn bidrar ju såklart i skillnad, det var helt enkelt en tid jag INTE passade i det haha.

  • LIVET

Gillar

Kommentarer