Insik om hur jag gör och gjort val efter ADHDn

Hej älskade människor. Jag tror jag åkt på influensan, blev kom och hjälp mig panik svag och trött igår och kom hem strax innan 18.oo och la mig på en gång. Sov till 22.00, var vaken i 2 h och sov igen till kl 10.00 Men om något att funka när man är sjuk är det ju att sova. Solen lyser som aldrig förr och jag funderar på om det kanske är bra att gå ut och andas. Jag är fortfarande inne i mina inredningstankar, vilka nog har ett eget rum där i hjärnan. Jag tror jag helt enkelt älskar när det är fint, när jag kan vibea med platser och när dessa lyfter mig.

Har kommit till en intressant insikt gällande ADHDn. När man har ADHD så tar man in väldigt mycket intryck, alltså då VÄLDIGT mycket, vilket i speciellt dagens samhälle kan bli väldigt mycket då vi överöses med information. Sedan länge tillbaka har jag älskat att ha på mig svart, och kom för ett tag sedan till insikten om att det har att göra med att avlägsna just intryck. Känner mig lugnare i en helsvart outfit, än en mönstrad.

Nu när jag ser runt i min lägenhet har jag ju valt att måla hela blå. VARFÖR, kan man undra? Jo, då trodde jag valet beror på att det är så fint. Men älskar jag blått så mycket? Jo, jag tror det är för att det är en av de mest harmoniska färgerna. Jag tror allt detta är självjobb för min ADHD. I övrigt besår min lägenhet av trä, korg, blått, svart och lite grått. Som att jag valt att låta hjärnan tro att jag lever i naturen. Det ÄR väldigt harmoniskt hos mig, och jag fokuserar 100% bäst när det är HELT städat. Ärligt har det faktum att min väska står snett placerad tillkallat mitt fokus säkert 10 gånger nu. Det är en sjuk jäkla win att lära känna sig själv bättre, för såhär mycket har jag inte förstått sedan någonsin.

Jag trodde jag var väldigt intresserad av inredning, men inser också att det som är grundläggande som jag gör, är att skapa förutsättningar som gör att jag kommer till mitt bästa jag.

PUSS

Gillar