Insikter som dessa vad jag behöver

ÄLSKADE VÄNNER! FY, vad glad jag är för att jag börjat träna igen. Bara tanken igår på att jag skulle börja träna gjorde mig helt lycklig, och förändrade hela min hjärna. Är det någon av er som verkligen känner den här krypande ångestkänslan så säger jag bara att träning och alla endorfiner som kommer med gör underverk.

Med denna insikt satte jag som utmaning att jag ska träna varje dag denna vecka, kul att gå in i en vecka med ett syfte - är man på ett träningsläger känner man ju sig aldrig understimulerad, även om man bara är i en träningssal. Nu vaknade jag istället mad lagom träningsvärk och ikväll ska jag på på spinning med Sandra och sedan köra middag. SÅ taggad!

Vad som också är fantastiskt med detta är insikten om vad man behöver. Liksom jag blev för en stund verkligen pushad djupt inom vad jag mår bra/dåligt av, liksom började bygga upp en extrem ångest av restriktiviteten, och plötsligt fick jag flera insikter om vad jag verkligen mår bra av/vad jag vill göra av detta, och vad jag kom fram till är:

- Träningen. Som sagt, upplevelsen av att inte ha tränat extremt mycket gav min förståelse kring vilka underverk den faktiskt gör. Jag har aldrig legat så lågt med träning men har kunnat säga att jag mår bra av detta mentalt, men visste inte HUR DÅLIGT jag mådde utan.

- Byte av miljö samt variation över dagen. Jag mår väldigt bra att få intryck kring många platser samtidigt som jag inte är på samma plats för långt tid, så jag ser att jag behöver vara på minst 3 platser om dagen, så kan vara; hemma, fik, gym, eller hemma, restaurang, utomhus, osv. Insikten om att gränsen går vid 3 platser är helt ny och i undre gräns. Är jag bara på 2 platser är det ingen bra.

- Fixa mig. Nästan viktigast av allt, att fixa mig, inte glad runt i mjukis/träningskläder, utan liksom dusch, fix, snygg outfit för att man ska känna sig redo. Igår när jag hade tränat och sen skulle fika hade jag lätt kunnat ba aja who cares, och haft på mig samma, men NEJ, liksom lite foundation, bra outfit, solisar. Detta gör SÅ MYCKET!

- Vill ha hund. Har velat ha detta LÄNGE, men har nu börjat kolla mer och skulle nog vilja köpa en Pomeranian, men behöver liksom göra mig trygg med att jag kan hantera denna utifrån liv. Då blir det ju liksom alltid Greta+1 haha. Men har ändå kommit till en starkare insikt än innan att det skulle gå riktigt bra ändå.

Lite bra stretcher.!

Sedan blev det en såååå mysig fika igår på det. Mhm croissant är väl det godaste?

  • LIVET

Gillar

Kommentarer

Erika
,
Åh ska du köpa hund!!! Mysigt! Men tips, adoptera en hund istället för att köpa från uppfödare. Det är så många hundar som behöver hem. Kolla typ hundarutanhem och hundstallet!
greta
greta,
jag HOPPAS det! ÅH bra tips <3
nouw.com/greta