Inspiration / mood / soul / dream / life board sneak

Sedan slutet på 2017 har jag pysslat med olika måltavlor. Dessa har ändrats en del med tiden. Jag tycker att mina tidigare är fina, och det är fantastiskt att se vad som faktiskt ser av dessa mål när man väl satt upp konkreta mål. På min första måltavla satte jag exempelvis upp en bild på en lägenhet, skrev upp en pengarsumma, ett jobb som jag ville ha, och allt det skedde.

Nu har jag ändrat mitt tänk någorlunda. För mig var tavlorna förr mycket; "okej jag vill ju bara lycklig, vad behöver jag uppfylla för att må bra?" Nu nyligen har jag kommit till insikt kring att känslan av lycka inte kommer med att jag uppfyller ett specifikt mål, utan jag tror snarare att man kommer möta drömlika scenarion, när man är i sitt essä. För mig handlar denna "måltavla" alltså om bli mitt fulla potential, och sedan ha en öppen inställning för vad som kan komma längs vägen, så jag inte missar något för jag så blint tror att det är en specifik dröm som kommer att göra mig fullständig. Man kan se detta lite som skillnaden mellan att vilja ha en partner FÖR att må bra, eller att må bra och sedan träffa en partner.

Först ut har vi blommorna. Jag har till och med funderat på att tatuera in en mini-miniblomma längs fingret men börjar med att sätta dessa på denna tavla. Nu vill fokusera på att blomma och växa i vad jag gör. Med begreppet "no rain no flowers" menar jag dels the obvious fact; att det är bra att gå igenom svåra händelser för att kunna växa. Sedan innebär begreppet även, att det man vill ska ske, kommer inte utan att man vattnar. Man måste vårda det man vill ska växa. Detta citat går lite in i "what you feed will grow". Detta påminner mig också om att man inte ska nära sina dåliga beteenden utan ge rum och fokus i att nära sitt inte ljus. med andra ord "don't feed the anxiety". Hjärtana står för kärlek, kärlek till nära personer och till resan och vad den innebär.

I mitten av min måltavla har jag en liten bok med visdomsord till mig själv, och om ni tittar noga så har jag gjort den i noga utvalt skimrande papper, samma skimmer som förklarar färgen av mitt omedvetna, min själ. Ett annat stort mål jag har är att skriva en bok vilket på så vis också blir en påminnelse om hur jag vill påverka andra, med ord i en bok. Ovan har vi ett huvud som dels symboliserar hur man styr allt med tanken, och även denna symbol är i detta skimmer, för att aktivt välja in skimret i tanken, känslan, beteendena och låta denna plats i hjärnan styra besluten. Det är också en symbol för kreativitet då jag målar mycket huvuden och ansikten, och mitt kreativa står mycket för hur jag vill livnära mig och mitt företag som jag PRECIS har startat.

Sedan har vi en våg, i sen liknande färg, en magisk färg som går i en pärlemo-aktig färgskala. För att vattnet reflekterar allt, himlen, vädret, omständigheter och är oss människor så lika. Havet är vad som ligger närmst min själ, där jag når toppen av mitt mest meditativa tillstånd och därför ville jag även låta detta hav spegla färgen av mitt inre. Även denna symbol funderade jag starkt på att tatuera in förut, och oj vad jag drabbades av en stark stark känsla att gå och tatuera in en våg på höger fot precis ovanför hälen på utsidan.

Gillar