Interior vibes | 4 tips

Välkomna hem till mig. Jag tror tusan inte jag visat såhär mycket av min lägenhet förut, och bostad för mig är väldigt viktigt så det kommer mer och mer här och vi stormar in på tips 1.

Förut bodde jag i en lägenhet på Gärdet, och jag är MYCKET tacksam för den möjligheten. Detta visste jag från börja var temporärt och jag valde att inte prioritera inredning över huvud taget. Jag flyttade mina kaos-stökiga möbler från mitt barndomshems, med allt som låg i dem. Jag mådde under denna period minst sagt dåligt, och just bostaden gjorde inte situationen bättre. Jag kände mig aldrig hemma och ville heller aldrig vara i lägenheten, och byggde upp någon stress i att alltid vara flygande fysiskt, men blev det psykiskt också. Jag fick väldigt svårt att landa. När jag flyttade nu tog jag detta med mig och nej, jag ahr inte köpt de dyraste tänkbara möblerna, det är inte det som är poängen, jag har gjort en plats som för mig är hemtrevlig.

Tipset här: Prioritera din bostad, och låt den vara en plats for din själ liksom din kropp.

Tips 2. Varför jag har så stort fokus på morgonen just är för att vi varje dag ges en ny möjlighet att göra en nystart. Vi är i vårt närmste stadie till meditation på morgonen. Kroppen har drömt sig igenom tankar och processer det som faktiskt bearbetas av sig självt har nått till sin absoluta ände när vi vaknar. Sedan kan man välja att medvetet gå djupare i detta, eller göra som de flesta gör, låta allt som vara tämt fyllas upp på 0-tid genom att scrolla igenom instagram. Jag upplever ALDRIG så mycket intryck som när jag tittar på storys, och det är jobbigt. Det är mer än vad vi kan få in "natuligt" genom att vara ute i livet. Vi kan inte se så många miljöer på bara några minuter. Därför påminner jag mig varje morgon att så länge jag inte BEHÖVER kolla mobilen och framförallt instagram, så håller jag mig borta. Det som man kan byta ut detta mot, är att börja dra ett kort på morgonen. Det finns mängder med olika kortlekar, men jag använder DENNA .Det ger tid för reflektion, och man är som nyvaken väldigt lugn och nära sitt inre. Sedan bär jag med mig "citatet" jag får hela dagen.

Tips här: slopa instagramscrollet på morgonen och dra ett kort istället.

Tips 3. Käka en frukost du mår bra av. Återigen, kroppen har precis nollställts, vilats och ska mentalt och fysiskt kickas igång. Att göra det med rostisar och marmelad skulle jag vilja likna med att scrolla på instagram. Det ger inte lugn och en grundande känsla för fem öre. Dessutom vill jag råda att man sitter och äter i lugn och ro, då får kroppen möjlighet att jobba med matsmältningen istället för att det kombineras istället med flera andra processer. Här har vi havregrynsgröt, keso, vinbär och en god granola. Annat vanligt förekommande hos mig är ägg, ett pea protein rye bread, jordnötssmör, smör, ost, avokado.

Tispet här: Kicka igång dagen stabilt med en mysig och god frukost. Våga äta en större variant så håller man sig mätt länge.

Tips 4. Att få in någon rörelse på morgonen är bra för kroppen och huvudet. Ibland rör det sig om en promenad, speciellt om det är soligt, ibland är jag duktig och tar mig till gymmet hihi, och nu på sistone har jag kört en del shaking , yoga och meditation . Speciellt shaking har blivit som någon typ av lyckoboost.

Tipset här: aktivera även kroppen på morgonen på något härligt sätt.

Hopps ni får med er något härligt. Nu ska jag fixa med disk, tvätt och sen förhoppningsvis går på en SOLIG "morgon"-promenad. Puss och kram och ha en fin lördag.

Gillar