Interior vibes my home - min synska förmåga

Inredning har jag en special relation till och jag tror att detta är liksom lite djupare än vi tror. Tider när jag mått som sämst har jag också haft som sämst standard i mitt boende. Det är precis som att mitt hem motsvarat vart jag står i livet. Jag minns även hur jag läste eller hörde "För att få din drömlägenhet, måste du börja behandla den du har nu med samma omsorg", och jag kände bara SHIT, jag har NOLL bra rutiner för hur jag levde bostadsmässigt. De fick påminna mig om att betala hyran, tvätten kunde ligga i många veckor för fasan att ta tag i det, disken stor oftast i ett dygn och mina byrå-lådor såg ut som en 5-årings.


När jag flyttade in i min nuvarande lägenhet tog jag makten över alla mina grejer. Jag tog inte in något ogenomtänkt i lägenheten. Hade sortering för trosor, varenda byrålåda var i skick, och ja, ärligt så har detta hjälpt mig må så mycket bättre. Vet ni vad Jimmy lärt mig? Jo att av meditation så blir man mer strukturerad.

Jag har fokuserat på att välja och skapa en atmosfär som speglar en bostad för min själ i största möjliga utsträckning, för är det huller om buller i min kropp har jag åtminstone ett annat hem som jag medvetet kan justera.

Detta med hem är något väldigt intressant, då jag märkt att jag har en nästans skrämmande bra förmåga att säga hur någon bor baserat på personlighet. Liksom; ljust eller mörkt, plottrigt eller cleant, gammaldags eller modernt, osv. Det finns mycket att läsa in, och ibland får jag så starka bilder att jag känner mig synsk. En bild kan vara likt ett foto, eller gårdagens minne, jag kan alltså uppleva det precis lika verkligen som något jag sett. It's a Little super power. Får se om jag lyckas utveckla denna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229