Jag bara jag

Har du sett någon kändis på sista tiden?

Japp, satt bordet ifrån Daniel Adams-Ray och blev cirka superexalterad, trots att jag inte med 100% sannolikhet kunde garantera att det faktiskt var han, hallå så påläst är jag inte. Det är väl lyssna, man brukar göra på musiken. Den färgglada bilden på hans album säger ju inte så mycket om hur han ser ut - man har ju själv varit med om att bli målad liksom.

Vad har du för djur?

Man kan ju alltid hoppas på att det döljer sig en hundvalp i 20-årspresent om 9 dagar. Orimligt, men varför inte drömma?

Vilket var det senaste bra mailet du fick?

Hm, vad ligger här? Ett mail ifrån mig själv med en värdelös egobild. 10 mail längre ner: jaaa, en liten preview från en plåtning. Det var väl helt ok bra?

Ska du resa någonstans snart?

Whop, ja det ser ut som det bär av mot Paris den 3e för ännu en on stay. Kommer bli megakändis, ok? Kände att jag kunde slopa November månad i Sverige även om jag hittills tyckt att det varit fantastiskt bra att vara hemma då jag velat prioritera att hinna komma in i jobbet på Sthlm Raw och avsluta studierna. :)


Vad har du för planer för veckan?

Under veckan ska jag skriva klart kursens sista uppsats. Sedan skall jag förhoppningsvis gå några mysiga höstpromenader. Träffa min kusin från Tyskland. Jobba på Raw, igen och resten är upp till ödet. Kanske ett yogapass? Har kommit in, som tusan, i träningen. POWER! Vill tillägga att jag under senaste spinningpasset var uppe över 90% av min maxpuls 6 gånger! Det är vad jag kallar intervaller.

Vilket är ditt bästa budget-mattips?

Säsongsbaserat! Det är både bra för miljön och billigt i god kvalitet. Rotfrukter liksom. Annars äpplen på träden, det är billigt. Sedan att byta ut nötter mot frön, det blir ca 10 gånger billigare. Sedan är bönor och kryddor billigt. Falafel, bönröror, hummus - mums!

Vilken är din senaste nya hobby?

Hm, shit så svårt! Att leka med snap chats olika effekter? Eller nja, den hobbyn krashades, bokstavligen för någon dag sedan när jag försökte effektivisera lådförflyttning och tog mobilen mellan över och underkäke - hm är det glas jag känner på tungspetsen? Japp, no more selfies. Nej, så min nya hoppy då? Att gå och prata i telefon kanske.

Vad gör du just nu?

Jag sitter tillbakalutad i soffan med en kopp pepparmintte, och lyssnar på musik samtidigt som denna lista blir allt längre och längre.

Vad ska du göra sen?

Sen, ska jag återgå till mitt plugg. Mhm, spännande.

'Har du lärt dig någon viktig läxa nyligen?

Om jag lärt mig; en, viktig läxa? Senaste tiden har varit så uppenbarelserik så jag vet inte vart jag ska ta vägen. För att nämna en: man måste klara att hantera jobbiga situationer för att slungas vidare och där få äran att erfara något utav det bättre, tror jag. Jag tror att man måste vara stark nog och inte ha några mentala mind fucks för att få ut det bästa.

Psst: snodde denna lista av Clara Hedman, som har en jättebra blogg. Så ville också bli lika bra. Kolla in henne.

  • LIVET

Gillar

Kommentarer

ellen,
Daniel är så söt och så liten! Satt i hans studio ett tag i vintras och bar gipsskivor med honom haha, rolig kille!
www.ellensimone.com