jag har ju en kategori som heter sex

Och där har vi inte många inlägg alltså, är det 1? GUD jag är SÅ öppen egentligen men vet inte varför jag ändå finner ett motstånd att snacka om detta, här på bloggen. LUGN GRABBAR. Jag ska inte bli en av tjejerna i "alla våra ligg". Ingen kommer bli uthängd, utan det är lite mer i generella termer jag tänkte utveckla denna kategori, samtidigt som jag säkert kan bli uppvärmd med tidens gång och våga töja lite mer på gränserna.

Det jag ville prata om denna gång, berör snarare kategorins tidigare benäming "sexualitet" och är något jag blev högst träffad av för några dagar sedan när jag öppnade Tiktok och en av mina favoritinfluencers -Tatiana Ringsby gick ut med att hon var bi, i en video där hon i samma sund meddelande sina föräldrar om detta. Denna tjej är så jäkla ball och jag har alltid sett upp till henne.

För det första; ATT vi fortfarande ska behöva "komma ut"! Att vi ska behöva berätta om vad vi har för sexuell läggning då antagandet om hetronormen är så stort. Det kommer ju mest troligt fortsätta vara flest som är hetro då detta är vad som evolutionärt sett skapat människan as to speak, men vi måste sluta anta.

Liksom Tatiana i detta fallet, verkar ha SÅ öppna föräldrar, och hon i sin tur verkar vara SÅ öppen med sina känslor och livet, men ändå står hon med darrande händer hållandes en tårta med budskapet. Liksom lättnaden att få leva sitt sanna liv, but than again, JAG har ALDRIG egentligen berättat vilken läggning jag har men lever ju då ändå mitt sanna liv då jag hittills bara dejtat och varit med killar vilket bekräftar våra antaganden. Sen ligger det ju hos var och en att bestämma om det spelar någon roll vad andra tycker om vem man dejtar, men bara insikten om att man fortfarande "kommer ut" gör mig faktiskt lite ledsen och jag tänker på alla som har sin attraktion till samma kön men kanske inte vågar gå på detta då det inte ligger i andras förväntningar.


Oavsett om det är våra egna eller andras så skapas reaktioner utifrån förväntningar. Vi behöver inte förvänta oss något, bara leva och följa den väg hjärtat pekar. OKAJ <3

Gillar