Jag känner mig så jävla stark

Gud jag hade ingen aning om hur lättad jag skulle känna mig. Idag har tårarna fullständigt forsat sedan jag verkligen förstod att jag hade gjort mitt val. För att kortfatta det så var det när jag var 17, hade haft en agentur, fått försmak på lite bekräftelse, en förklaring kring vem jag var, som det började.


Jag satt med ett Amerikanskt kontrakt i handen på golvet och fullständigt trodde jag skulle dö när pappa sa att vi absolut inre kunde skriva på detta. Det är detta jag menade med min livlina. Jag skakade, och förstod inte hur fan jag skulle klara mig. Jag mådde så jävla dåligt och tänkte fixa en agentur till varje pris, och redan dagen efter blir jag signad av Elite. Ja, detta blev min räddning och min bibel. Deras ord var min lag och jag kände att jag nu verkligen var tvungen att leva upp till kraven för att duga till, för som sagt detta hade jag i mitt huvud omvandlats till min etikett på vem jag var.

Utan denna etikett var jag ingen, trodde jag. Därför har jag varit livrädd för att ta bort den, fast jag vuxit och blivit starkare. Men idag när jag insåg att det för tillfället inte ger annat än en stämpel och lite förpliktelser så vågade jag säga fuck you till demonerna som pratat i mitt huvud sedan tonåren, och valde att jag inte behöver ha kvar en modellagentur för att vara jag. Jag är jag. Det är det som är så jävla coolt. Det är det som gör mig så stolt. Att säga till mina demoner att deras sanning om att jag inte annars dög, inte stämde.

Och igen, skulle jag någonsin mer ha en agentur nu, vet jag att jag inte går med för att skapa en identitet, utan för att det är ett kul jobb.

Det är lite som att skaffa en partner för att man mår dåligt, eller skaffa en partner för att man älskar den personen. Det ska fylla sitt relevanta syfte och inte vara ett villkor på vårt välmående <3

Gillar

Kommentarer