Jag ska fixa mitt största komplex

I samarbete med Matilda Alvin

Nu sitter jag på Johan och Nyström vid Odenplan och har precis varit hos tandläkaren då JAG SKA SKAFFA INVISALIGN! Vad ingen, INGEN, ingen vet, är hur jag alltid känt kring min underkäke. Vissa komplex, som är liiiite ett komplex, är lätt att prata om, men detta har varit ett så stort komplex att jag inte ens velat nämna det för att jag skämts så mycket. Jag har tyckt det varit såå jobbigt med mina trångt placerade tänder nedtill, ni ser på bettbilden och på fotona hon tog idag.

Sedan har det varit fråga om tandställning, bara att jag inte heller velat ha en räls i munnen de kommande två åren. Nu så hittade jag Invisalign, och Tandläkare Matilda Alvin som verkade så sjukt proffsig, och duktig. Hon sitter på Sveavägen 35, och nu har jag bestämt mig för att köra med henne då hon verkligen lyssnat på vad jag vill göra.

Idag tog vi foton på tänderna och ansiktet, röntgade, gjorde gjutning av tänderna, och vaxade mitt bett, och nu ska detta bara in till Invisalign så att jag kan börja behandlingen.

Här är Matilda Alvin och under ser ni på den översta gjutningen på bilden, vad jag vill fixa, vilket är min underkäke. Ska bli så spännande att se förändringen, jag är sååå taggad!

Under röntgen upptäckte vi även att jag hade två tänder som har en extra rot, dvs sitter fast på en extra punkt. Sjukt haha. Men okej, detta är verkligen en stor grej för mig, är överlycklig! Och ska visa er så fort jag satt i skenan och när jag börjar få rotation!

Såhär ser det ut just nu, spännande va?!

  • LIVET

Gillar

Kommentarer