Jag tror faktiskt på att det vi alltid sagt inte finns, finns

Sen jag var liten, har jag fått något pirr i magen av saker som regnbågar, glittrande hav, pärlemo, och till och med på Mario Carts TV-spel finns det en rymdbana som går i en vit pärlemofärg och det har alltid varit något med dessa grejer som gör att jag känner mig hög. Detsamma gäller om man går på Disneyland, jag blir åter igen ett barn. Någonstans i detta undrar jag om inte barn ibland vet mer än vuxna. Någonstans tror jag att det finns en sanning i denna lyriska känsla som uppstår. Jag minns bara ett pärlhalsband jag hade som liten, det mest magiska någonsin, och fortfarande när jag tänker på detta får jag pirr i magen. Jag har insett att jag faktiskt tror att dessa företeelser antingen påminner eller kommer från en dimension barn har lättare att se än vuxna. Liksom precis som att man som liten kan höra högre ljudfrekvenser, tror jag att man kan uppleva förnimmelser från högre frekvenser. Jag förstår ju själv att Disneyland är en "skapas" plats, men jag tror detta stimulerar samma lust och frekvens som de högre dimensioner vi har runt oss gör. Jag tror man ska ta sina drömmar, det som man NÄSTAN tror på, på fullt allvar. Vad tror ni på? Jag tror faktiskt på att det vi alltid sagt inte finns, finns.

Gillar

Kommentarer

JennyAnn
JennyAnn,
Instagram är min favoritkanal och Pinterest. Jag kan sitta i timmar och titta på bilder. Precis på sådant som du lagt upp här i detta inlägg. Bilder på naturen. Det går en känsla i mig, du beskriver det som ett pirr i magen. När det kommer till bilder på vatten, klarblått sådant känns det i mina ögon och det är svårt att beskriva, som ett tryck eller jag vet inte vad... Underbart är det iallafall 🤗
nouw.com/jennyann
greta
greta,
Ja men EXAKT samma här! Man blir typ förtrollar och jag udrar ved detta är???????
nouw.com/greta
JennyAnn
JennyAnn,
Ja, jag skulle gärna vilja veta mer, så att jag förstår mig själv bättre. Det finns så mycket mer än vad vi kan se och vi får helt enkelt lita på vår intution och känslor.
nouw.com/jennyann