jag tror jag är synsk

Hur har er påsk rullat på? Jag har hängt en del med min familj, och igår åkte vi faktiskt till mormor. Jag har verkligen kämpat för att kunna träffa henne och farfar, och har hålla mig väldigt restriktiv. För mig har det varit väldigt viktigt att göra det bästa möjliga för dem, och speciellt nu när morfar gått bort. Mormor mötte vi utomhus, för att gå till morfar som för en vecka sedan blev spriden över minneslunden där vi begravt honom. För oss är gravstenarna mer förknippade med döden, medan morfar vill, och vi vill att hans ska vara ute i det fria.


Jag vet inte om jag pratat om det förut, men jag tror jag är synsk, eller liksom kan se saker jag inte sett, eller som inte fysiskt syns. När morfar åkte in på sjukhus så var det så att jag fick som en "information" om att han skulle gå bort i slutet av Februari. Det fanns absolut ingen som pratade om att han skulle gå bort, utan pratet som gick mellan läkare och oss anhöriga var om hankande få åka hem på onsdag. Eftersom inga annan kunde, så ringde jag då min brorsa och sa detta till honom, 28e, 29e pratade jag om, bara så att han skulle vara lite förberedd. Den 29e gick morfar bort.

En annan sak jag kan göra är att utifrån få givna informationer kan jag i princip se hur någon bor. Det är ju såklart gissningar, men dessa brukar vara väldigt träffsäkra och jag blir ofta förvånad över hur rätt jag kommer.

Igår när vi var vid minneslunden och började gå därifrån märkte jag plötsligt hur jag hörde morfar. Det var som en levande dröm, precis som hur verkligt det är när man sover, fast jag var vaken. Jag hörde hans röst och fick budskap jag skulle ge mormor. Längre än så har jag inte kommit i detta men det var något av det sjukaste jag upplevt.

LOVE YOU

Gillar