jag typ råkade! lura min kille att jag är preggo

Jag tänkte dela något riktigt komiskt och skoj:
På fars dag, så skulle jag köpa en chokladask till pappa. Väl när jag var ute och handlade såg jag saffransbullen från Gateau som jag fått av Josephine lite tidigare, vilken jag och Gustav tidigare fullständigt hade dött smakdöden av. Den var verkligen helt fantastisk.

Så, dagen till ära ville jag vara snäll och passa på köpa en sådan till Gurra på hemvägen. För att vara lite rolig skrev jag på påsen "Tidig farsdag-present" och menade då JÄTTETIDIGT farsdag-present. Liksom NÅGON gång ska ju Gurra ändå bli pappa, klart han ska få en liten gåva när det är fars dag.


När jag kommer hem ska Gustav duscha, så jag jag lägger bullpåsen på en handduk så att han ska se den när han kommer ut ur duschen. Inlindad i handduken öppnar Gurra dörren till badrummet, hållandes i påsen medan han ska läsa texten.
- "Tidig farsdag-present" *ser lite förvånad ut* "betyder det..? eller vaa..??"

Gud, nej jag är inte gravid och hade inte ens för avsikt att skoja om det, utan ville baara ha en kul anledning till att ge bullen, och det blev ju lite knasigt haha. Men varsågod brudar, - ska ni berätta att ni är preggo hade ju detta varit superkul, så hade man även kunnat lägga i en sticka tillsammans med bullen.

Hur som kontrade Gurra med denna påse igår, så ni får se den istället!

  • LIVET

Gillar

Kommentarer