Jag vill bli framgångsrik för vad jag gör och inte för vem jag är

Okej, vet i vad jag har kommit fram till? Pja, en RAD olika saker.
1. Desto mer skärmtid desto mer ångest
2. Jag vill bli framgångsrik för vad jag gör och inte vem jag är

Detta är intressant. VI ska älska oss för vilka vi ÄR och inte vad vi gör. Det är självkänsla. NU för tiden är ju "influenceryrket" väldigt stort, och jag tror influencers är den målgrupp som mår SMÄST.

Man blir framgångsrik för vem man är, och i andra fallet - man misslyckas inom vem man ÄR.

För att få likes för SIN resa, SIN mat, SIN kropp, SIN partner, SINA upplevelser, SIN bostad, SITT LIV - är att låta andra värdera dessa delar OCH - OM andra gillar dessa delar blir man framgångsrik. Framgången bygger i stor utsträckning på vem man ÄR.

Bloggen mår jag faktiskt jättebra utav. Jag typ älskar er, så himla fina är ni som läser. Det känns mer som vi har lite samma intressen och samma vilja, än att ni följer MIG - och det är ju SÅ BRA. Det känns mer som att jag förmedlar något vi alla tycker är jätteviktigt? Dessutom handlar detta inte om att tränga igenom en like-algoritm, utan jag bara skriver, ni bara läser och säger vad ni tänker!

Insta däremot, har jag kommit fram till inte är sunt att låta avspegla ens liv i samma grad. Eller vad tänker ni? Jag har i alla fall kommit fram till att jag vill lyckas som entreprenör och inte influencer. Dvs för vad jag GÖR, och inte vem jag är. Att ha följare har ju alla som blir framgångsrika ish, men som sagt är detta en ganska stor insikt för mig. Eller sa jag det haha? Nä, men det är det.

Om man gör något som går dåligt kan man säga - detta gick ingen vidare, jag startar något nytt. Men satsar man bara inom fältet för hur ens liv ser ut blir det svårt att byta, och detta är vad jag tror föder så mycket dålig självkänsla och kanske självhat. Vi kan inte bara byta liv.

Jag tror 100% på att LEV DITT LIV, och dela vad du skapar.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jag har läst detta och ler, blir så peppad (Som jag nog kan säga 18463836 ggr haha)! du är så klok och bra, så j*kla förnuftig! Jag vet inte mer vad jag ska säga egentligen! Jag tänker på det du skriver och tycker det stämmer så himla bra, så klockrent. För influenceryrket tror jag faktiskt är det många mår skit av, helt ärligt! Vill också bli något, men som entreprenör (haft tankar om det så mycket), och bli framgångsrik för det jag gör och inte den jag är! TACK ❤️
nouw.com/emmaengstrom
greta
greta,
MEN SÅ FIN ÄR DU! Bääästa, älskar dina tankar och kommentarer! Tror exakt samma, vad vill du bli entreprenör inom??? <3
nouw.com/greta