JULEN I EN BILDBOMB och då menar jag BILDBOMB

Okej jäääklar vilka mysiga dagar jag haft, och än är det inte slut. Vi har lite mer firande inbokat, men innan jag får föööör mycket mysbilder måste jag ju titta in här och höra en recap. Julafton börjar för oss på morgonen, så efter en mysig morgon hemma jag jag och Gustav hem till min familj. Tittad mössan, den fick jag av Gurra på morgonen. Sol, krisp och helt underbart ute. Kunde man önska mer, förutom lite snö hehe.

Hemma hos familjen.

Mina älskade älskad människor. Hur som förmiddagen med glögg och sedan julbord.

Följt av promenad, jag och Gustav gick ut och fota. Ska visa mer sen.

Och sedan var det dags för paketöppning. Rimmen är. in favorit. Och i år hade jag verkligen satsat.

Lite kalle som avbrott, innan jag skjutsade Gustav över till hans familj.

Vi öppnade klart paketen åt gröt, och sedan begav även jag mig över till Gustavs familj.

Där stod denna efterrätt väntandes, och resten av kvällen spenderades med julklappsspel, maffian, mysikquiz och en turnering. Så kul.

Igår hade vi till skillnad från 24e ca en aktivitet på agendan, vilket var att besöka Gustavs mammas grav, då hon inte längre finns här på jorden. <3 Fika, kaffe och alla nära och kära i Gustavs familj var på plats för att tända ljus. Så fint <3.

Nellie och Viktor, kom med lite överbliven ljusmat såhär till oss. Så fint. Därefter avslutade jag och Gurra kvällen med foodora a la vindaloo framför de nya Jönssonligan och vår tid är nu. Vår tid är nu måste vara det mest genialiska skapade verk typ. SÅ vilken lättnad. NU är vi i fas igen haha. PUSS ÄNGLAR

Gillar